Nordisk nyheder 2023

Lad os se hvad Nordisk finder på i 2023, hvor nyhederne bl.a. er et Asgard Eco telt, Utgard Sky med udsigt og en masse andet. Desuden er glamping-teltene opdateret på materialer.

nordisk nyheder 2023

Nyheder fra Nordisk Outdoor

Det er en tradition at Outsite starter ISPO Outdoor messen hos Nordisk. På ISPO-messen viser Nordisk deres nyheder for 2023. Vi kigger altså et år ud i fremtiden. Nordisk er stort set altid den producent med flest nyheder, så vi skal både være inde i messehallen, og udenfor i det skønne vejr, München havde at byde på.

Nordisk Utgard Sky 13,2 M2

Nordisk Utgard Sky 13,2 M2er den bedste nyhed i år. Outsite har længe efterspurgt telte der kan åbnes, så naturen inviteres indenfor. Hvorfor tage i naturen for at kigge, på indersiden af teltet?Nordisk Utgard Sky kan åbnes helt op så du kan sidde og nyde udsigten, vejret i tørvejr eller sove i frisk luft. Og dette endda på en meget smart måde!

nordisk utgard sky

Teltet kan selvfølgelig også lukkes, så det beliver et almindeligt Utgard telt.

Nordisk Utgard Sky specifikationer

Telt Nordisk Utgard Sky 13,2 M2
Vægt 23100 gram
Materialer teltdug 65% Polyester og 35% bomuld
Størrelse 13,2 M2
Antal personer 4
Pris Ukendt - udkommer i 2023

 

Nordisk Moesgaard Marselis Glampingmøbler

Nordisk samarbejder med Samsø Samsø, Madam Blå og mange flere. Et sjovt samarbejde er med designikonet Moesgaard, der virkelig passer godt ind, i glampingsegmentet. Du kan også se Moesgaard stole på billedet af Nordisk Utgard Sky, længere opppe i artiklen. Herunder kan du se Moesgaard Marselis sengene.

nordisk moesgaard marselis glamping seng

Her er vi inde bagi teltet hvor sovepladser eller på først billede ser trang ud, er der, når vi kommer tættere på, masser af plads. Teltet kan når det er lukket sagtens rumme 4 personer, i to kabiner.

Nordisk Asgard Eco

En anden spændende nyhed fra Nordisk, er Asgard Eco glamping teltet. "Vi tænkte... kan man spise et telt? Og herefter fløj ideerne rundt mellem os, og vi endte med Asgard Eco - et telt du faktisk kan spise, og som forgår i naturen, hvis det bliver smidt ud" fortæller Daniel fra Nordisk, mens vi nyder det glimrende indeklima i Asgard Eco. Materialerne er bl.a. lavet af bambus.

nordisk asgaard eco

Asgard Eco udkommer måske ikke, men hvis man tager interessen for gode vare, vil Nordisk få en kæmpe forespørgsel på glampingteltet.

nordisk outdoor asgaard eco

Inde i Asgard Eco hvor der er ståhøjde (selv for Christian, vores redaktør, på 196 cm.). Bunden er bl.a. lavet af genbrugs-kaffeposer! Bemærk også Nordisk Madam Blå der står på bordet - sindsygt hyggeligt! Mere om den senere.

Nordisk Genbrug

Og apropos økologi og genbrug: Nordisk viste os nogle af de ting, de roder med helt inde bagved. Her sidder der bl.a. 3 designere og kigger på, hvilke produkter Nordisk kan genbruge. På billedet er det et gammel Nordisk Halland telt, der er syet om til en poncho. Projektet er ret spændende for tænk hvis vi kan udnytte de gamle produkter, til nogle nye som vi kan bruge endnu længere tid - smart!

nordisk outdoor genbrug

Nordisk Ydun Sky 5.5 M2

Nordisk Ydun Sky 5.5 M2 er en opdatering af den gamle version, og ligesom Utgard Sky, kan Ydun Sky også åbnes op, så naturen kan nydes direkte fra teltet.

nordisk ydun sky

Nordisk Ydun Sky specifikationer

Telt Nordisk Ydun Sky 5.5 M2
Vægt 14750 gram
Materialer teltdug 65% Polyester og 35% bomuld
Størrelse 5,5 M2
Antal personer 2
Pris Ukendt - udkommer i 2023

 

Nordisk Madam Blå

Selvom Nordisk Madam Blå ikke er en nyhed i år, så udkom serien under Covid, og derfor har vi ikke set det nostalgiske blå køkkengrej endnu. Men hold da op et gensyn! Hygge på højeste plan og emalje til dit glampingliv!

nordisk madam blaa

Der er ret mange produkter i serien og vi anbefaler at kigge her for mere Nordisk Madam Blå

Der er selvfølgelig mindre nyheder fra Nordisk, men disse var de største som vi havde valgt, at tage med i artiklen.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.