Tiny pump 2X

Tiny pump 2X er en 3-i-én pumpe, lampe og suger. Den er lille, let og passer til alle liggeunderlag, men er det bare endnu en hypet Kickstarter, eller er der noget ved den?

tiny pump 2x

Pumpe til liggeunderlag

Du kender det måske? Du puster og puster men der sker ikke så meget. Liggeunderlaget er hårdt at puste op, og du har fået et astma-anfald, får du kan sove... Men nu er den her! (indsæt selv TV Shop musik): Tiny pump 2X. Pumpen der puster dit liggeunderlag op, på ca. 40 sekunder. Men vent! Der er mere; Tiny Pump 2X kan også suge luften ud, og hvis det ikke er nok, er der også indbygget en lampe! Se hvor smart den er:

 

pumpe til baal

Men der er mere!

Tiny Pump 2X kan også bruges til at vacuum din bagage, og bestiller du nu, får du to vacuumposer med (hvis du betaler for det). Men det er ikke alt! Pumpen kan også blæse liv i dit bål, give dig medvind på kanoturen, og cykelstierne! 

2 i 1 pumpe og lys

Spøj til side

Der er sådan set intet i vejen med produktet, men måske det kommer lidt sent? Langt de fleste liggeunderlag har pumpeposer indbygget i kompressionsposen, så en pumpe er slet ikke nødvendig, og vil bare være vægt og fylde. Derudover, hvis du vandrer, har du mere brug for en pandelampe, end en lygte. 

Se og støt Tiny Pump 2X her, hvis du lige står og mangeler: https://www.kickstarter.com/projects/203753556/tiny-pump-2x-ultimate-3-in-1-outdoor-pump-and-camping-lantern 

lille pumpe til liggeunderlag

Kickstarter smarter

Kickstarter er rigtig smart, men der kommer også produkter, som er mere hyped end godt er. Vi har f.eks. undladt at skrive om en middelmådig rygsæk, der havde den smarte feature, at der var reflekser på... hvis nu du gerne vil ses, i skoven, om natten, hvor de fleste af os vandrer, rundt blandt biler...

Markedet har opdatet at der er kommet mange nye til, og det udnytter de ved, at udgive "hurra-produkter". Det er lidt synd. Både for køber og naturen. Så konklussionen er, at du skal kigge dig meget for, før du hopper på Kickstarter projekter. Denne pumpe kan jo være lige noget du mangler, men tænk over, om du måske har det i forvejen og vent en dag eller to, før du køber.

De var min mening... Den får du helt gratis.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.