G-Stove View lavvu ovn

Meget snart kommer G-Stove med en ny lavvuovn. Det nye er denne gang ikke så meget genial funktionalitet - og dog. G-Stove View kommer med glas og derfor er hyggen og lyset i højsædet. Glasset i outdoor-ovne har ellers været overset i lang tid men er her endelig igen. Det er fedt, for så kan man se hvordan det går med bålet derinde, få hyggebelysning i lavvuen eller teltet og liv i en ellers tom "varmekasse".

 g stove view lavvuovn

G-Stove View fakta

Det er ingen hemmelighed at vi elsker G-Stove. Nordmændene har sammen med Orland Living revolutioneret hele markedet og man kan se at andre producenter prøver at følge med - det lykkes dem bare ikke helt. G-Stove kom med "Heat" i foråret, der til forskel for de to andre ikke har bageovn, så der er plads til mere brænde.

Ovn/Specifikationer G-stove View
Vægt (kilo) 10 (total vægt)
Mål (Længde x Brede x Højde i cm.) 39x22x228 (højden er med skorsten)
Bageovn Indbygget
Bageovnens mål (Længde x Brede x Højde i cm.) 22,5x14x7
Materialer Rustfrit stål
Medfølger Ovn, 2 riste, askepind/skovl og gnistfanger til skorsten
Ekstra udstyr Kaffeknægt/tørrestativ, vand tank, isoleringsrør, L-rør,
taske, skorstenrør (36,5 cm.) og skorstenshandsker/grillhandsker
Pris Ca. 3066 kr for ovn.

Specifikationerne er de samme som G-Stoves alm. lavvu ovn.

lavvu ovn med glas

Forskellige nyheder

G-Stove view bliver ikke som på billedet. Der kommer et spjæld forrest, som der også sidder på deres andre ovne. Ovnene er lette at få gang i og du har overraskende hurtigt gang i bålet, og så udnytter ovnen alt træet, så der kun er en lille bunke aske tilbage.

Læs også: Test af G-Stove lavvu ovn.

Som nogle husker har vi allerede testet den almindelige ovn og fundet "at en lavvuovn nu ikke længere er kedelig":

Ovn, bageovn og alt det andet

G-Stove View kommer med bageovn og alle de andre funktioner og udstyr vi kender fra de andre ovne: Kaffeknægten med 9 spyd, vingerne, vandtanken, grillene, askeudtag osv. osv.

g stove funktioner

Det hele kan selvfølgelig pakkes ind i ovnen og det fylder ikke mere end en sportstaske under transport. Køber du det store sæt, er der stadig masser af plads til ekstra ting i tasken.

G-Stove har også lidt ekstra til turen og i deres webshop kan du f.eks. finde huer og skaljakker og helt over til nikotinfri snus (vores nordiske brødre er sgu skøre! Både nordmænd og svenskere).

I Danmark forhandles G-Stove af SpejderGear og du kan se deres udvalg her...

Bliv ude tema

vandretur om efteraaretVi har efterårstema om lys, varme samt rigtig beklædning og meget mere. En lavvuovn hjælper dig til at blive ude og forlænger din sæson betydeligt. Hvorfor lade det store telt eller lavvu gå i hi allerede? En ovn kan give varme, tørre tøj og koge vand. Du kan også lave mad på en G-Stove og i det hele taget kan vi kun anbefale at tage en lavvutur med ovn, god mad og drikkevarer. Ud og hyg.

Se flere artikler om efterår og friluftsliv...

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.