Amok Segl Hængekøje

Nyhed 2017: Amok Segl

Meget spændende ny hængekøje fra Amok Equiptment. Segl er en gathered end hængekøje og tiltænkt fastpacking. Amok Segl har det geniale ophæng fra Draumr 3.0 og ellers samme detaljer i høj kvalitet. Segl er dog helt sin egen og vi glæder os til at prøve den.

amok out

Amok Segl hængekøje

En ny køje fra norske Amok Equiptment er altid spændende. Vores norske brødre forstår at tænke ud af boksen og skabe innovation. Amok Segl har lånt fra Draumr 3.0 men her stopper sammenligningen også.

Hængekøje Amok Segl
Vægt 435 g.
Kapasitet 150 kg.
Størrelse -
Pakstørrelse Ca. 18 x 11 cm.
Køjetype Gathered end.
Antal personer 1
Materialer 20D Robic Nylon
Pris 949,- Tilbud 850,- (Få 10% som +medlem)

Robic Nylon er ikke noget vi støder på så tit. Det er 50% stærkere end alm. nylon 6 stof og har en høj trækstyrke. Det gør Robic perfekt til f.eks. hængekøjer og stoffet føles fint mod huden. Ikke for nylon agtigt og mere henad blød. 
Vægten er lav, men man skal huske at det er uden myggenet og lynlås. Opsætningen er ikke den letteste (tree-hugger og whoopie sling ville nok være lettere),  men den er utrolig hurtig og nem at hænge op og justere.

amok segl

Umiddelbart kan prisen synes høj, men materialer og produktets funktionalitet retfærdiggøre prisen langt hen af vejen. Man kan slet ikke sammenligne med DD Hammock Frontline til ca. 500 kr. Sovekomforten skønner vi umiddelbart til at ligge mellem Warbonnet og Hennessy (seriøst!). 

Gathered end hængekøje fra Amok

Segl er gammelt norsk og betyder sejl. Vi har allerede fået en demo, men produktet er ikke færdigt, så vi kan ikke sige andet end at det tegner rigtig godt! Segl er en gathered end hængekøje og derfor helt anderledes end Draumr 3.0. 

suspension paa segl

Amok fortsætter med lækkert og gennemtænkt design samt materialer. Det kendte ophæng der er svine let at bruge. Sæt karabinerne på træerne og juster bagefter ved at hive i en snor - lettere kan det ikke blive. På billedet herover ses Segls cinch buckle

detaljer paa amok segl

Pakposen hænger fast på køjen, så du har en lomme (den passer fint til en øl!). Man smider ikke posen væk og det er rigtig let at pakke hængekøjen op og ned. 

ultralight haengekoeje

Amok segl fylder ikke meget.

Hvornår udkommer Segl

Amok Segl udkommer i foråret 2017. Vi glæder os meget til at fremvise Amok på det kommende hængekøjekursus samt til at teste køjen. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.