Cafflano Kompact

Nyhed - Cafflano Kompact

Emnet er varmt som drikken selv - kaffe er bare hot. Cafflano Kompact er endnu et forsøg på at skabe gourmetkaffe i naturen, på en let og kompakt måde. Cafflano kan brygge dampende kaffe på et øjeblik, men den kan også hygge sig i din rygsæk og have kaffen klar, når der er pause.

cafflano kompact

Cafflano

Kaffe-behov og vaner er nok lige så forskellige som der er mennesker. Når vi er på vandretur er det hurtigste at proppe noget pulverkaffe i en pose og afsted. Men er man ude i længere tid, så bliver man godt nok træt af det. Så findes der heldigvis mange alternativer og Cafflano Kompact er endnu en.

god kaffe paa vandretur

Cafflano har et simpelt filter, som du kan have med på din tur. Filtret kræver bare vand og malet kaffebønner og så kan du klemme kaffen ud. Filtret kan også koldbrygge mens du vandre, så kaffen er klar når du kommer frem eller har en pause. Filtret er let at rense. Du hælder lidt vand i og pumper. Herefter tømmer du filteret og hælder lidt nyt vand i og så er opvasken klaret (se videoen).

Video

God kaffe på vandretur

Cafflano Kompact vejer 200 g. hvilket er ok, hvis man er til god kaffe på vandreturene. Du kan selvfølgelig også bruge kaffebryggeren i hverdagene. 

Cafflano koster 499,- (ca. 400,- som Outsite+ medlem) og kan købes hos Friluftsland... 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.