MSR nyheder 2018 WindBurner Stove System og gryder med karamisk non-stick

MSR kommer med rigtig mange nyheder i 2018, og sætter dem direkte ind på en første plads som årets nyhedsleverandør. Vi kigger på WindBurner Stove System og Trail Mini Cook Set samt gryder og pander med karamisk non-stick. Der er selvfølgelig også nyheder på teltområdet og så kommer der vandrensnings system.

msr nyheder 2018

Se med når vi besøger MSR og høre om deres mange nyheder

MSR kommer med rigtig mange nyheder i 2018, og sætter dem direkte ind på en første plads som årets nyhedsleverandør. Vi kigger på WindBurner Stove System og Trail Mini Cook Set samt gryder og pander med karamisk non-stick. Der er selvfølgelig også nyheder på teltområdet og så kommer der vandrensnings system.

msr nyheder 2018

Se med når vi besøger MSR og høre om deres mange nyheder

MSR

De stille fans mærke MSR, er igen klar med mange nyheder. Det er ikke en oversvømmelse af markedet, bare for at komme med nyheder, men interessante stykker grej. Der er faktisk så mange nyheder at vi har måtte begrænse denne artikel til kun at indeholde de mest interessante.

MSR er kendt for den gode kvalitet og de innovative brændere, men hvis du dykker ned i deres grej, vil du finde rigtig interessante priser - også til dig på SU. Vi kan f.eks. nævne et rigtig godt 2-personers telt til under 2300 kr. (Elexir 2). Bruger du dit Outsite+ medlemskab, så kunner du endnu længere ned i pris.

msr windburner

Noget af det der gør MSR til en af verdens bedste mærker, er at de er loyale mod deres sortiment. Foruden sindsygt meget tilbehør og reservedele, kan du stadig købe nogle af klassikkerne som Pocket Rocket, Reactor og Whisperlite. Det gør at du som kunde, kan føle dig sikker på at have købt et produkt, der holder i mange mange år.

WindBurner Stove System

Vi kender allerede WindBurneren. Det er brænderen du ikke kan slå ihjel med vind og vejr (vi har prøvet). Nu er WindBurneren kommet i en ny version hvor brænderen og regulator er skildt ad. Det gør at brænderen er mere stabil og at du kan bruge flydende gas (med lidt snilde).

msr windburner stove system

Brænderen udkommer også i mange versioner:

WindBurner Personal - 1 liter pot. Enkeltmands brænder
WindBurner Duo - 1,8 liter pot.
WindBurner Group - 2,5 liters gryde.
WindBurner Combo - 2,5 liter gryde og 8" pande. Begge karamisk non-stick (fedt sæt).

Desuden udkommer WindBurner Sauce Pot (2,5 liter) og WindBurner Ceramic Skillet (pande på 8") - begge med karamisk non-stick. Hvis I er flere af sted udkommer WindBurner Stock Pot med hele 4,5 liters kapasitet.

Trail Mini Cook Set

Hvis du mere er til solovandring, så kommer MSR Trail Mini Cook Set i to versioner: Duo på 1,2 liter og Solo på 0,75 liter.

Trail Mini er et minimalistisk sæt med alt du skal bruge til at koge vand (undtaget brænder). Der medfølger pot med smart låg og isoleret greb på siden, pot lifter (gryde tang) samt en plastik kop, der kan opbevarer en brænder (f.eks. Pocket Rocket 2) og en gasdåse. 

msr trail mini cook set

Trail Base Water Filter Kit

Det er ikke så let at få vandrensning til at gå op på turen. Man skal drikke i løbet af dagen, så enten skal man have en drikkedunk med indbygget filter eller en camelbak med filter. Når man kommer frem, skal man bruge vand til mad og kaffe, så der skal man have et filter der kan presses/hænge. Trail Base Water Filter Kit er alt i én. 

msr trail base water filter kit

Du har selve filteret som du kan sætte på en pose og drikke direkte fra. Du kan også hænge de to poser op og lade vandet rense sig selv på vej fra den ene til den anden. Du har også camelbak systemet med. Det er ret godt tænkt MSR.

MSR viste også en vandrenser, som ikke udkommer, men som de bruger til at give rent vand til 3. verdenslande. SE 200 Chorine Maker er en ret sjov dims, der laver Clorin til at rense det meste vand til drikkevand.

msr vandrensningsfilter

Fast & Light Body

Er det ikke det vi alle ønsker? En hurtig og let krop? MSR hentyder dog til deres nye indertelt/Footprint til Hubba, FreeLite og Carbon Reflex serien. Inderteltet er uden myggenet, men med vindskærm og regnkant hele vejen rundt. Ideen er at spare vægt og få bedre beskyttelse nedefra i teltet.

msr fast and light tent body

Myggenettet er dog vigtigt de fleste steder vi vandrer og når de er væk, så er det kold og så vil man gerne have mere beskyttelse.

Fast & Light passer til alle Hubba telte - også Hubba Tour og FreeLite samt Carbon Reflex serien. Du skal selvfølgelig vælge den model der passer dit telt.

GuideLine Pro 2

Er du på udkig efter et telt, som kan klare tæsk? Så skal du bestille det. MSR GuideLine Pro 2 er ikke at finde på hylderne i butikkerne, men du kan selvfølgelig lægge en ordre på det.

msr guideline pro 2 telt

Teltet er bygget til at kunne modstå og holde til 3 gange så meget som almindelige telte. GuideLine Pro 2 er et 2-personers 5 sæsoners telt på kun 2840 gram, med overdiminsioneret teltstænger og 70D, 68D og 40D polyester og nylon. Teltet er ekstra langt og bredt, så du kan bruge store liggeunderlag og have mere plads til en dag med voldsomt vejr. 

Fantastisk

MSR er en fantastisk firma og du skal nappe et katalog når 2018 udgaven udkommer. Du vil finde en verden med enormt meget udstyr, ekstra udstyr og tilbehør. Deres sortiment i telttilbehør er virkelig fed, men du vil opleve reservedele til stort set alt du kan købe. Vi ville gerne se deres lager - det må være kæmpe stort.

msr pande og gryde med keramisk non stick

Nyhederne er også gode i 2018 og skal du have ny brænder her, så er det værd at kigge på MSR.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.