HumanGear GoBites og GoToob samt GoTote

Senest HumanGear blev nævnt på Outsite, var det Ib fra Outdoor Rødovre, der fortalte om sin begejstring for produkterne. GoToob er også genial, og derfor har vi gravet i deres produkter på Årets OutDoor messe. Vi fandt GoBites, der erstatter Sporken, og GoTote, der er en multifunktionel pose.

humangear gobites bestik med gaffel kniv og ske

HumanGear

Farver som Sea To Summit. De går lige i "Vil-ha'!" genet, men begge formår at være meget mere end fængende farver. HumanGear har små dimse-dutter til din vandretur, og det er nærmest "must-have" grej. Det gør i hvert tilfælde din tur lettere og sjovere.

humangear grej

GoToob

Du kender måske allerede tuberne, der kan fyldes med alt. Fra sæbe til ketchup. Du kan skrive indhold på tuberne og på den måde holde styr på maden og hygiejnen... Du kan blandt andet købe GoToob her: http://www.outdoorrodovre.dk/gotoob-siliconetube-60-ml-1000000679.html

humangear gotoob beholder til vandreture

GoBites

Men det er nu GoBites, vi vil fortælle om. Sporken kender du allerede, og den er solgt i mere end 20 millioner eksemplarer - meget imponerende. GoBites erstatter Sporken utroligt godt, da den er mere holdbar og så har HumanGear droppet den fuldstændig ligegyldige kniv på siden af gaflen.

GoBites kommer i tre udgaver: Uno, Duo og Trio. Forskellen er indhold og størrelse.

Uno

Uno er den velkendte Spork med ske og gaffel. Der er mere end rigeligt til din vandretur. Savner du kniven, så tag en rigtig kniv med. Den kan du bruge til meget mere end en i plastik. 

Spork HumanGear GoBites Uno
Vægt 15 gram
Størrelse 16,5 x 4 cm.
Kapacitet 1,5 teske (8,1 gram).
Materiale High-temp, High Strenght Nylon, FDA safe, BPA fri, PC fri og phthalat fri.
maks temperatur 232,2 C.
Pris 42 kr.

Prisen er altså ca. dobbelt så høj, som den traditionelle Spork, men den holder med garanti også længere. Den smelter ikke, når du laver mad, eller knækker, når du rører i gryderne.

humangear gobites uno ske og gaffel

Og dette er netop pointen. GoBites serien er letvægt, holdbart og multifunktionelt og er derfor en god ven på vandreturene. Der er nok knækket lige så mange Sporks, som der er solgt, og hvis vi er helt stille, kan vi høre lyden af plastik knække ude i skoven og et klassisk "FUCK!" fra en vandrer.

Duo

Skal du nå ned i bunden af den frysetørrede ret med skeen, men stadig bruge en gaffel til andre retter, så er Duo løsningen. GoBites Duo fylder ikke meget mere end Uno, men forlænger gaflen eller skeen til dobbeltlængde. Vi har testet Duo og kan afsløre, at den holder, er stabil og kan klare meget slid. Den er også let at vaske op.

Spork HumanGear GoBites Duo
Vægt 22 gram
Størrelse 23,1 x 4 cm.
Kapacitet 1,5 teske (8,9 gram).
Materiale High-temp, High Strenght Nylon, FDA safe, BPA fri, PC fri og phthalat fri.
maks temperatur 232,2 C.
Pris 70 kr.

humangear gobites duo gaffel og ske til vandretur

Du kan blandt andet købe GoBites Duo her: http://www.outdoorrodovre.dk/gotoob-gobites-duo-1000001712.html

Trio

Et lækkert og kompakt sæt, der kommer i en æske (nej, æsken kan ikke bruges til briller - vi har prøvet). Sættet består af en GoBites Duo, samt en kniv, hvis du alligevel ikke vil have en rigtig kniv med i skoven, med frygt for den danske knivlov.

Spork HumanGear GoBites Trio
Vægt 92 gram
Størrelse 21,3 x 5 x 1,9 cm.
Kapacitet 1,5 teske (8,1 gram).
Materiale High-temp, High Strenght Nylon, FDA safe, BPA fri, PC fri og phthalat fri.
maks temperatur 232,2 C.
Pris 109 kr.

Et lækkert lille sæt, hvis du skal spise andet end frysetørret mad.

humangear gobites trio

Som du kan se, er der også blevet plads til en øloplukker samt tandstik i sættet.

Smart grej

HumanGear ser nogle behov og skaber produkter ud fra det. Det har gjort dem kendte på markedet og med god grund. De sparker dog ikke Sporken fra Light My Fire helt væk - den kommer nemlig også i en titaniumsudgave og den er fed. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.