Lundhags nyheder 2018 - Gnaur og Gneik rygsæk samt Makke vandrebukser

Lundhags er et high-end mærke, som man kun kan forelske sig i. I 2018 udkommer der endnu flere flere produkter som Gnaur og Gneik rygsæk og Makke vandrebukser. Begrav dit Dankort, find savlekluden og kig med her.

lundhags nyheder 2018

Lundhags

I 2018 kommer Lundhags med en masse nyheder. Så mange, at der ikke er plads i denne artikel. Vi har derfor fokuseret på tre nyheder og så kunne vi ikke dy os for at tage et par lækre vandrestøvler med. Vi fokuserer selvfølgelig på Lundhags helt nye serie af rygsække og glæder os over det store spring som de har taget.

Gnaur RL/RS 90/75/60

Lundhags nye, store rygsæk til lange vandreture. Vandrerygsækken har fede detaljer som stor adgang til hovedrum fra fronten, Sidelommer der kan udvides, aftagelige brystspænder, lynlåse der kan betjenes med handsker og meget lækre materialer. RL: Regular Long. RS: Regular Short.

Rygsæk Lundhags Gnaur 75 RL/RS
Vægt 2880/2760 gram
Størrelse 70 x 34 x 34 cm.
Ryglængde 42-56/42-50 cm.
Materialer Lundhags Polycotton
Pris 3200,-

Gnaur kommer i en 90 liter, 75 liter og 60 liter version. Rygsækken er bygget til meget vægt og egner sig derfor til ture med en længde på 1 uge og mere.

lundhags gnaur vandre rygsaek

Gnaur 75 RL fås i farverne Green Forrest og Black, Gnaur 75 RS Fås i Dark Red og Black. Et lille tip: Din ryglængde målet du fra starten af halsen til lige over hoften.

Gneik RL/RS 54/42/34

Til weekendture eller UL uge-ture kommer Lundhags med Gneik. Vandrerygsækken har godt ventilationssystem på ryggen og ellers de fede funktioner fra Gnaur.

Rygsæk Lundhags Gneik 54 RL/RS
Vægt 1620/1580 gram
Størrelse 57 x 34 x 25 cm.
Ryglængde 48/43 cm.
Materialer Lundhags Polycotton
Pris 2300,-

Rygsækken er også designet til tung vægt og bæresystemet udligner vægten på hofte og skuldre.

lundhags gneik vandre rygsaek

Makke MS og WM Pant

Lækre vandrebukser med masser af funktioner: justering af livvidde, ventilation på inderlår, to lommer på lår, Ventilation på siden, knapper til justering af vidde til støvlerne, krop til støvlerne osv.

Makke MS Pant til herre vejer 455 gram og findes i størrelserne 46 - 58. Farver: 8

Makke WS Pant til damer vejer 455 gram og findes i størrelserne 34 - 46. Farver: 8

lundhags makke ms og ws pant vandrebukser

Jaure II MS/Mira II WS

Selvom om Jaure II til herre og Mira II til damer ikke er nye, måtte vi have dem med. De er ikke billige, men meget interessante på form og vægt til fjeldture og vandring i bjerge. Vandrestøvlerne i modellen High har højt skaft og meget vandtætte. Det gør små vad til en leg og skal du over snefelter, gør det ikke noget du synker i.

lundhags jaure ii vandrestoevler

Vi er netop hjemvendt fra en fjeldtur med våde forhold og snefelter. Ligegyldigt hvilket mærke vandrerne havde på fødderne, blev de våde. De gælder både store og små mærker. Støvlerne var alle imprægneret hjemmefra. Nogle nye og nogle gamle. Da vi så en reklame for disse i en fjeldhytte, måtte vi undersøge mere og måske de er løsningen?

Jaure og Mira findes også i MID (halve) udgaver, til ture i skove/off road.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.