Summit To Eat - Nyt dansk mærke med frysetørret mad

Så fik Danmark endelig et mærke med frysetørret mad. Summit To Eat har et stort sortiment af mad til vandreture, men vi kender dem godt i forvejen. Outsite har endda besøgt fabrikket og set hvordan man frysetørrer mad. Vi har også testet 60 poser af deres retter på fjeldture.

summit to eat

Se hvordan de laver retterne på de engelske fabrikker:

.be">
.be

Så fik Danmark endelig et mærke med frysetørret mad. Summit To Eat har et stort sortiment af mad til vandreture, men vi kender dem godt i forvejen. Outsite har endda besøgt fabrikket og set hvordan man frysetørrer mad. Vi har også testet 60 poser af deres retter på fjeldture.

summit to eat

Se hvordan de laver retterne på de engelske fabrikker:

.be">
.be

Summit To Eat

Den friske luft rammer ansigtet og dagens motion mærkes i maven. Udsigten er fantastisk og nu kan man endelig nyde. Tag en bid af toppen - den kan spises. Summit To Eat hed før i tiden Mountain House, men alligevel ikke helt. Ja, det er samme fabrikker og de samme medarbejdere, men retterne er ikke de samme (nogle er - bevares).

Summit To Eat er nu på danske hænder og fabrikkerne ligger lige i min baghave. Retterne er lavet om, så de passer det europæiske marked bedre, men prisen er stadig den samme.

frysetoerret mad

Hvordan smager retterne?

De frysetørret retter er krydret, men de mangler salt og pepper. Det er dog helt bevist, for så kan du tilsætte det du synes. Mængden af salt og pepper er meget individuel, så det er ikke et dumt valg. Jeg har personligt (smag er jo ligeså individuel) kun smagt velkrydderet retter fra Summit To Eat, jeg har næsten været hele sortimentet igennem. Vi fik nemlig et rigtig godt tilbud på OutDoor messen, som vi ikke kunne sige nej til (det gav dog nogle pladsproblemer på vejen hjem. 60 poser fylder en del).

Læs også: Stor test af frysetørret mad

Kødstykkerne har en rigtig fin størrelse og man kan skille smagsindtrykkene i munden. Gulerødderne knaser rigtigt osv.

Jeg tør godt at påstå at deres Pasta Bolognese er den bedste på markedet. Eneste minus er (og det gælder de fleste producenter), at mængden af pasta, sjovt nok, er meget sparsom. Man skulle ellers tro at dene ingrediens var billig, men måske tager jeg fejl. Retten smager rigtig godt, så forkæl dig selv og prøv den næste gang du er ude i naturen. Husk dog en håndfuld pasta selv (jeg vil anbefale frisk pasta, da det er hurtigere at hydrerer).

Se deres sortiment af frysetørret retter her https://www.summittoeat.com/meals

Video fra fabrikken

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.