Tentree - nyt bæredygtigt tøjbrand I Danmark

Danmark har fået et nyt bæredygtigt tøjbrand. Tentree fra Californien laver outdoortøj i genbrugsmaterialer eller af materialer direkte fra naturen. Samtidig planter firmaet 10 træer hver gang, at et produkt bliver solgt. 

plant et trae med tentree

Tentree

Tentree har allerede plantet 30 mio. træer rundt om i verden, og her på Outsite hylder vi dem for bæredygtige produkter. Derfor var det også en glædelig nyhed, da Eventyrsport annoncerede, at Tentree kom til Danmark. Det er også værd at bemærke, at Eventyrsport har lavet et nyt miljø-mærke de kalder Careful-Choice. Hvis du holder øje med det, ved du, at der er stillet krav til produktet. Du kan se produkter med mærket lige her: https://www.eventyrsport.dk/careful-choice.html 

tentree juniper hoodie haettetroeje til herre og damer

Tentrees outdoor-tøj er bl.a. produceret af hamp og genbrugt polyester og har et lækkert feel. Du kan bære det med god samvittighed og samtidig tænke på de 10 træer, der opvejer op til 10 tons kulstof gennem deres levetid. De 10 træer bliver bl.a. plantet i Madagaskar og Haiti.

Vil du se deres kollektion, så klik på billeder herunder:

eventyrsport tentree

Det kan mildest talt være svært at holde øje med alle, og som almindelig forbruger er det stort set umuligt. Nogle brands spiller utroligt meget på bæredygtighed, men når man skraber i overfladen, viser det sig, at det er bullshit (ja, bullshit!). 
Heldigvis er outdoorbutikkerne herhjemme begyndt at tage miljøet seriøst, og Outsite vil gerne hjælpe udviklingen videre.

tentree fernie buttom up skjorte til herre og damer

Vi kan dog aldrig kontrollere helt ned i mindste led af produktionen, og det kan producenten nærmest heller ikke. Derfor forholder vi os til det fakta, vi er blevet tilsendt, og stoler på, at både butik og brand holder, hvad de har lovet.

Se de aktuelle produkter fra Tentree her: https://www.eventyrsport.dk/maerker/tentree.html 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.