Amok WinterLight Liggeunderlag til Amok Draumr og Draumr XL

Amok WinterLight er en nyhed til dig der har en AMok Draumr eller Draumr XL hængekøje. WinterLight er et liggeunderlag og kommer i to versioner: LW (Lightweight) og XL (Stort som bare pokker!).

amok winterlight xl liggeunderlag

Liggeunderlag til Amok Draumr

Amoks Draumr hængekøje kræver liggeunderlag med langsgående kamre. Dem kender du f.eks. fra Expeds liggeunderlag og til din Amok Draum passer de perfekt.

Men hvis du ønsker et liggeunderlag med en R-værdi til vinterbrug, er det (meget) svært at finde et til Amok Draumr XL. Det kræver nemlig et liggeunderlag på 220 cm. - og dem findes der ikke mange af (vi har ikke kunne finde et - før nu).

Amok WinterLight LW og XL

Da vi fik den nye og længe ventet Amok Draumr XL indad døren, skulle den straks ud og prøves. Vi havde savnet en Draumr der var lavet til høje personer, og det er XL’eren.
Den kommer med Amok Fjøl LW liggeunderlaget, der har en R-værdi på 3. Det er for det meste helt okay til hængekøjeovernatninger herhjemme, da temperaturen sjældent kommer under -3 C., men er man til vinterkøje, så ville en højere R-værdi bestemt savnes.

amok draumr liggeunderlag

Her kommer det nye Amok WinterLight liggeunderlag til undsætning! Med en R-værdi på 5 kan du sove godt og trykt, ned til mindst -18 C. Liggeunderlaget kommer både til Amok Draumr og Amok Draumr XL. Det er 9 cm. tykt, har 200 gsm Amok HighLoft syntetisk isolering, 30D Polyester Ripstop materiale i bunden og 20D Polyester Ripstop i toppen. Målene på WinterLight XL er imponerende: 220 x 65 cm.

amok winterlight lw og xl

Kæmpe liggeunderlag til telte, shelter og andet

Men det stopper jo ikke i køjen! Amok WinterLight er et liggeunderlag… som i liggeunderlag. Du kan derfor få et forbandet stort liggeunderlag til shelteren eller teltet (kontroller lige om dit telt overhoved er langt nok). Med en størrelse på 220 x 65 cm. er de fleste af os godt dækket ind, og til jer over 200 cm., er her det længe ventet liggeunderlag, der er langt nok.

Du kan købe det nye (og andre liggeunderlag og hængekøjer) her: https://amokequipment.dk/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.