Scandinavian Outdoor Awards 2020

Vinderne af Scandinavian Outdoor Awards 2020 er fundet og i år desværre uden danske vindere (bevares, vi tog også meget sidste år). Se vinderne og tankerne bag vinderprodukterne.

Scandinavian Outdoor Awards 2020 vinderne

SOA 2020 vinderne

Herunder er vinderne I alle kategorier der er; Overalle winner, Category winners, Kids og Hardware

Overall winner

Første pladsen gik i år til et noget anderledes men meget tidsmæssigt produkt

Polygiene

Polygiene maske

Et mundbind? Hvorfor nu lige det? Er det for at være overdrevet med på moden, eller er der tanker bag?

Svaret er; nej

Vinderen synes lidt uforståelig og kedelig. Der findes tusindvis af mundbind og mange producenter sadlede om og lavede mundbind, da Covid-19 ramte. Skal man finde en outdoor-vinkel så kan det være, at du som vandrer eller hytteværter, har et produkt, der ikke skal vaskes så tit. Materialet afviser 99% af vira og vira dør. Efter maks 2 timer på materialet (noget med noget sølv salt - spørg os ikke om virkningen… Vi ved blot at det ikke anses som skadeligt for mennesker).

Category winners

Muurikka Outdoor Smoker Retro

Det bliver lidt sjovere i de andre kategorier. Muurikka Outdoor Smoker Retro er et bærbart og kompakt røgeri, til fisketuren, shelterturen eller vandreturen med planlagt fiskeri undervejs (givet du gider slæbe på 2 kg. Ekstra). Outdoor Smoker Retro kan dog mere end at røge. Du kan også bruge den som ovn på bålet, hvis du ikke propper røgeflis i den. Det er en ret fed funktion, da du så også kan lave andet lækker mad på den. Med lidt DIY i blodet, kan du måske også lave ovnen om til en teltbrændeovn?

Muurikka outdoor smoker retro

Icebug Eide Woolpower RB9X

Icebug Eide Woolpower RB9X er en dagturssko der er lavet, for maksimal komfort. Woolpower RB9X er som navnet måske antyder, lavet af uld, og endda genbrugsuld. Ulden giver foruden en behagelig følelse mod foden også en anden god kvalitet: Anti-lugt. Slut med sure tær efter få timer - det lyder ikke så dumt igen.

Icebug eide woolpower rb9x sko

Kids

Reima Vahti

Reima Vahti er en hoodie til børn, lavet i organisk bomuld, og med en langtidsholdbar insektafvisende coating, der burde holde +100 gange i vaskemaskinen. Vahti er bionedbrydelig og i behageligt materiale.

Photo taken at STOODIO Oy

Hardware

ZlideOn

“Ødelagte lynlåse er en af de største grunde til, at outdoortøj og outdoorudstyr bliver kasseret” siger juryen - og de har nok ret.

ZlideOn er en lynlås som du hurtigt kan sætte på din teltdør, din jakke osv., og kan potientielt redde en meget farlig situation. Med en vægt på 10 til 20 gram (alt efter størrelse på lynlås) er det ikke meget at have med, til at redde dit telt, din varme eller dig. Det er dog ikke et nyt produkt. Monkeys lynlås har vi allerede testet og anbefalet dig at have, som en del af dit sikkerhedsudstyr. ZlideOn er dog patenteret, så hvad forskellen er, eller om monkeys ikke nåede at søge patent, kan være svært at sige.

Ligegyldigt hvad skal du holde øje med lynlåsen hos din outdoorbutik.

ZlideOn ekstra lynlaas til outdoorudstyr

Scandinavian Outdoor Awards (SOA) afholdes af Scandinavian Outdoor Group (SOG). Læs meget mere her…

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.