Husk at slette dit indlæg når du har solgt dit grej. Indlæg slettes efter cirka to måneder, men hvis du ikke har fået det solgt, så opret gerne opslaget igen.

Vandrestøvler

Mere
8 år 6 måneder siden #22859 af Svop74
Vandrestøvler blev oprettet af Svop74
Hej Outsite,
Er der nogen, der kan anbefale et par vandrestøvler (IKKE høj ryg). Der skal kunne skiftes sål på dem, da de skal vandre en hel del kilometer. Har selv kigget på Hanwag , men kender ikke mærket ret godt.
På forhånd tak for hjælpen.
Mvh
Jesper

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 6 måneder siden #22861 af Svop74
Besvaret af Svop74 på emne Vandrestøvler
Selvfølgelig René - pasformen er prioritet numero uno. Ved at der på Hanwag kan skiftes. Det samme er tilfældet på Meindl? Nogen modeller du kan anbefal?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 6 måneder siden #22864 af KaWa
Besvaret af KaWa på emne Vandrestøvler
Jeg har haft både Hanwag, Lowa og Scarpa. Mine aktuelle støvler er Lowa Tibet XCR og Scarpa Concordia. Scarpastøvlerne er gaaaamle = med mange kilometer i bagagen og de var slidt op, men sad perfekt og læderet smøg sig om mine fødder, for nogle år siden. Jeg indleverede dem til min "grejpusher - luffeland" aka Friluftsland. Støvlerne blev sendt til Spanien og et par "nye" kom retur. Selve støvlen med opbygning af overlæder, snøreringe - huller og lignende var helt bevaret men hele sålen, med mellemsål, indersål og gummikanter var skiftet. Super service - vist nok for omkring 700 kr.

Det var som at få den gamle støvle med super pasform tilbage - men med nye tusindevis af kilometer i sålerne igen.

Nyd din tid i naturen - Wahl
Følgende bruger(e) sagde tak: Svop74

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 6 måneder siden #22868 af Kaj
Besvaret af Kaj på emne Vandrestøvler
Hanwag kan varmt anbefales herfra. Har gået med dem på flere ture, incl. GR 20, hele ruten, uden eneste vabel, eller fodproblemer i det hele taget. Min kone har modellen med goretex, jeg har den traditioneller læderstøvle. Ingen problemer med nogen af dem. Samme støvler forventer vi at bruge på den næste tur, som gerne skulle blive John Muir Trail, hvis vi får tilladelse til ruten. Så har de gået både i Danmark, Østrig, Slovenien, Italien, Schweiz, Frankrig og, håber vi USA. Du kan roligt tage i butikken efter Hanwag (Hans Wagner) .... de er i øvrigt opkøbt af Fjellräven, så vidt jeg husker.

Venlig hilsen
Kaj

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.169 sekunder