Husk at slette dit indlæg når du har solgt dit grej. Indlæg slettes efter cirka to måneder, men hvis du ikke har fået det solgt, så opret gerne opslaget igen.

Vi vil gerne afprøve Nordisk Oppland 2.....

Mere
4 år 7 måneder siden #33197 af LasseFriis
…….inden vi laver hul i bunden af tegnebogen :S

Netop blevet medlem af outsite+ og håber dette er inden for rammerne af "god tone" på forumet.

Vi er totalt lune på Nordisk Oppland 2 LW, men prismærkaten på 7.000kr skræmmer lidt i forhold til et fejlkøb.

Vi vil så frygtelig gerne teste om indretning, nedpakning mv virker for os, så er der en der har mulighed for udlån i den kommende weekend - Roskilde - København - Midtsjælland - det behøver ikke være en LW - PU er superfint til en test.

Vi lover at passe godt på grejet og aflevere i mindst lige så pæn stand. Vi skal ikke have åben ild og regner med Boserup eller Bidstrup.

VH/Lasse

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 7 måneder siden #33201 af Troels_Lee
Hej Lasse

Jeg har desværre ikke et du kan låne men ville lige nævne at Nordisk ofte deltager i forskellige events hvor de slår deres telte op fx under outsites outdoor festival ved skovskolen i Nødebo. Så det er måske værd at holde øje med sådanne arrangementer? Der kan du helt sikkert få lov at pakke det op og ned og lege lidt rundt med det.

Mål og funktioner på dette telt minder meget om andre skandinaviske tunneltelte så der er ikke de store overraskelser. Siden du er bange for fejlkøb vil jeg dog lige nævne muligheden for at du er ved at købe et for let telt? Mange er med rette meget fokuseret på lav vægt men glemmer lidt slidstyrken på deres telt over årene. Bruger du kun dit telt til en enkelt fjeldtur om året hvor det kun er slået op aften til morgen (minimalt UV slid) og skal gå mange kilometer er det perfekt med 10/20D materiale på sejl/bund men til mere hyppigt og alsidigt brug er jeg ret sikker på at levetiden vil blive uacceptabel kort for et telt til 7000 dask. Der ville jeg hellere kigge på materialer i 20/50D tykkelse. Det koster ca 500-700g men giver meget højere slidstyrke og et telt der vil holde de næste 10-15 år selv ved hyppigt brug.

Ved godt det ikke var det du spurgte om men tænkte alligevel jeg vil nævne det. Held og lykke med det :)

Følgende bruger(e) sagde tak: LasseFriis, Harvad

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 7 måneder siden #33207 af LasseFriis
Hej Troels,

tak for dit svar som jeg blev rigtig glad for. :cheer: Du rammer plet med hensyn til holdbarheden, og jeg har derfor besluttet at vælg SI modellen og gå en størrelse op til Oppland 3 SI - besparelse 3.500kr - omkostning 1.200gr.

Det skal testes i den kommende weekend hvor vejret lover dejligt sensommervejr

Endnu engang tak for svar

:cheer:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden #33231 af Krabbe
Hej Lasse
Jeg har et Oppland 3 SI og er meget glad for det. Har lige haft det med på Island. Herligt med den ekstreme plads.
Det bliver I glade for

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.141 sekunder