På besøg hos SpejderGear

SpejderGEAR

I anden video om Danmarks outdoorbutikker tager vi forbi SpejderGear og møder Rune og Peter. Vi tager en snak om yndlingsgrej samt mulighederne i den store nye butik.

Flot ny butik

De rosende ord er ikke kun vores, men kunne næsten være hvem som hellest der var med til Outsite aften i efteråret. Den er ikke kun flot på grund af det store udvalg, men også indretningen er hyggelig. Med gratis kaffe og the samt bordebænkesæt hvor man kan sidde og læse eller nyde kaffen, er der også lagt op til et længere besøg i butikken, så tag dig god tid.

Peter og Rune, der er fast mandskab i butikken, har dog travlt. Så alt efter sæson og tidspunkt, så er der måske ikke tid til en times snak om grej, selvom der ikke var noget de hellere ville. De påstår selv at have Danmarks anden bedste service: "Alle de andre butikker påstår at have Danmarks bedste service og derfor må vi jo have Danmarks anden bedste service". Fortale Rune da vi besøgte butikken. "Vi elsker grej, så derfor har vi så meget af det på hylderne" udtaler Rune, da jeg spørger til det "manglende" tøj, man ellers er meget vant til i andre butikker.

Jeg har jo været der før. I efteråret holdt vi f.eks. Outsite aften hos SpejderGear, hvor mange producenter kiggede forbi med 2016 nyhederne. Derfor er videoen også mere tænkt som et besøg for at vise andre, der ikke har været forbi endnu, hvordan der ser ud og hvorfor butikken bestemt er et besøg værd.

spejdergear

En webshop der har åbnet lageret

Meget beskedent fortæller Peter mig, at SpejderGear er "En webshop der har åbnet lageret, så man kan se før man køber". Nu har jeg besøgt webshops før, og ingen af dem har haft et Utgard telt på  13,2 m2 ståndende til udstilling. Dog kommer der kort tid efter en kunde ind, der tilfældigvis cyklede forbi, der ikke vidste at SpejderGear var en fysisk butik. Hmmmmm point taken.

Man kan komme forbi, og slå det telt op man gerne vil købe. Når man kigger på telte er det utroligt svært at forestille sig størrelsen før man køber, så derfor er det en rigtig god idé. Der er et podie hvor man kan slå teltet op på, og det er forholdsvis hurtigt. Ved siden af kan man hænge hængekøjer op og teste dem. Der er et stort udvalg af DD Hammocks. Men de har også Exped, Hennessys, Thermarest og Amazon.

Man kan også prøve liggeunderlag og soveposer i butikken, man skal bare lige smide støvlerne først. Der er faktisk ikke meget man ikke må teste: "Mange kommer op til kassen og spørger til noget grej de har i hånden. Når man siger at de da bare forsigtigt kan tage grejet ud af æsken, så bliver de meget overasket". Da man jo også må prøve tøj i tøjbutikkerne, så må man selvfølgelig også prøve grej i en grejbutik. Der er dog nogle ting der er pakket så godt ind at prisen ville dale som en ny bil, der triller over kantstenen hvis embalagen blev brudt, så det kan man desværre ikke prøve.

På gensyn

Jeg tager en tur rundt i butikken, men klokken nærmer sig lukketid, så jeg når ikke så meget idag. Jeg når dog at gætte på hvor mange Sporks der hænger på juletræet, så måske jeg vinder et telt :)

SpejderGear har selvfølgelig en webshop og den kan du besøge her: www.spejdergear.dk 

Butikkens adresse:

Spejdergear
H.J. Holst vej 14
2620 Rødovre 

Artiklen er en del af Outsite TVs besøg i forskellige outdoorbutikker. Sidst besøgte vi Outdoor Rødovre og efter jul kigger vi ind hos Pro-Outdoor i Holbæk.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.