Julegave til friluftsmennesket

Mangler du en ønskeliste eller at købe julegave til en der vandrer, padler, sejler i kano eller hygger sig i lejren? Frygt ej! Vi har lavet en liste for/til dig. Der er tre prisklasser der starter fra 59 kr. og op til "nyforelsket priser". Husk at du kan få rabat på julegavere med dit Outsite+ medlemskab.

julegaver tilfriluftsliv og outdoor

Panikindkøb

Tag en dyb indånding og tænk på at der faktisk er masser af tid. Alle webshops ved godt hvornår sidste chance for levering er, så det eneste du skal gøre er at lægge i kurven og trykke køb. Det kan da ikke være lettere. Der burde være noget for enhver smag og hvis personen har det i forvejen, så frygt ej - så har modtageren af gaven en undskyldning for at kigge forbi butikken og ose.

Sidste dag for bestilling via nettet er: 20 december kl. 12:00

Eventyrsport

Hos Eventyrsport kom vi i julestemning og fandt nogle gaver til alle. Det er faktisk vanskeligt at begrænse valget af julegaver til få ud af det store udvalg. Herunder er et lille udvalg af gaver til outdoor-mennesker.

Til vildmanden eller vildpigen i dit liv

billig outdoor julegave

Light My Fire - Grill'n Chill

Svenske Light My Fire har solgt mere end 20 mio. Sporks. De har utroligt meget service til outdoorbrug og udvikler sig hele tiden. En sjov ting er deres blandede pakker, der er et godt på en adventsgave eller julegave, der sætter gang i fantasien.

Sammen med en pakke Growers Cup, har du her muligheden for at invitere dig selv på kaffe-date i naturen og se om din ven eller vildmand kan tænde et bål uden lighter og sprit...

Se mere her...

 

 

219,- Spar 50 % 109 kr.

Hvor lagde jeg...

lys til teltet

Princeton Tec - Helix Backcountry Lanterne

Sidste efterår afslørrede Princeton Tec deres nye serie af lamper og lys til telt og hængekøje. Helix kan indstilles på rigtig mange måder i trinløs regulering. Fra hygge til fuld blus.

Lanternen kan foldes sammen under transport og så kan den tåle kondens og lidt fugt.

Se mere her...

 

 

 

399,-

Break the ice

varm icebreaker julegave

Icebreaker - Quantum LS Zip Hood 260 

Icebreaker er ekstremt populær. Denne trøje vil holde din mand varm i alle forhold. Du kan virkelig imponere ham juleaften ved at sige at Quantum er lavet af Merinould og er perfekt som første lag i 3-lags princippet. Du fortsætter med at lommen er rigtig god til vigtige ting som ikke må gå tabt, som f.eks. kompasset

Med hætte og "tommelfinger-varmer" vil han sende dig kærlige tanker på de kolde dage. 

Se mere her... 

 

1499,-

Få en hænger

haengekoeje julegave

Hennessy Hammock - Expedition Zip

Hvis julegaven er til din udkårende, så kan du virkelig scorer point her. Har personen ikke en hængekøje, så vil du virkelig få personens tanker tilbage til dengang at gaverne var vigtigere end maden.

Hvis du har leget med Lego, så ved du at dagen efter juleaften, var store byggedag - med en Hennessy Hammock hængekøje bliver det store hængedag.

Se mere her... 

 

 

 1799,-

Friluftsland

Friluftsland har rigtig mange vare på hylderne, men det lykkedes os at finde et rigtig godt udvalg kogt ned til 4 gode gaveideer.

Hold dig og den varm

klean canteen insulated

Klean Kanteen - Insulated Mugg 355 ml.

Det er bestemt værd at give Klean Kanteen i gave. Mærket er godt tænkt til friluftslivet, da det ikke vejer meget, men har rigtig god isoleringsevne. Denne mugg er har dobbelt væg og et låg der er rigtig let at drikke af.

Klean Kanteen Insulated findes i mange forskellige farver.

Se mere her...

 

249,-

+Pris kun 199,-

Barista-bossen på tur

cafflano

Cafflano Classic All-In-One Coffee Maker

Når vi nu er i genren, så kan vi lige så godt gå all-in. Cafflano gør det muligt at nyde den bedste kop kaffe i naturen, uden du skal slæbe dig ihjel.

Med kun 470 g. kan du imponere modtageren af julegaven med kaffemaskine og kaffekværn samt mugg in én. Måske modtager så kvitterer med en kop god morgenkaf?

Se mere her...

  

799,-

+Pris kun 639,-

Vind og kulde - det li' meget

msr windburner

MSR - WindBurner

Vi elsker den! MSR har med deres WindBurner skabt en gasbrænder, hvor du kan kyle hvad som helst efter den, den stopper aldrig.

Om det er hård vind, hård kulde eller sne - WindBurner stopper ikke og holder den angivet tid...

Se mere her... 

 

 

1199,-

+Pris kun 959,-

I am man, I make fire

benchmade north fork wood

Benchmade 15031-2 North Fork Wood

Skal du give gaven til en der dyrker seriøst friluftsliv, men ikke rigtig ved hvad personen ønsker sig? Med Benchmade North Fork Wood kniven får du imponerende kvalitet, du ikke ser andre steder.

Rundt om julehyggen kan du jo fortælle at den kommer med noget af verdens bedste stål CPM-3S0V-stål (gentag efter mig: CPM-3S0V-stål, så kan du huske det).

Se mere her... 

 

1499,-

+Pris kun 1199,-

Pro-outdoor.dk

Hos Pro-outdoor i Holbæk har vi fundet noget der ikke giver dig kolde fødder, gør dig knivskarp og holder dig tør.

Den skarpeste kniv om bålet

  lansky knivslibesaet med 4 sten

Lansky knivslibesæt med 4 sten

Lansky er kendt for at kunne holde din kniv skarp og dette slibesæt med 4 sten indeholder alt hvad kniven ønsker.
Det medfølgende mount kan sættes på bordet og så holder du den rigtige vinkel på slibningen.

Se mere her... 

 

 

 

 

479,-

Varme fødder til hende

  Sorel Joan Of Arctic Premium

Sorel Joan of Arctic Premium

Sorel laver vamre støvler. Faktisk så varme at man i en dansk vinter, kan tro at støvlerne er utætte. Det er de ikke! De er bare så varme at kondens fra foden og benet ikke når væk før det bliver vand. Med uldstrømper kan du klare problemet og nyde varmen. Når det bliver under frysepunktet er Sorel geniale og testet på de koldeste egne i verden. Joan of Arctic går ned til -32 C. og er derfor gode til vintercampen.

Se mere her... 

 

 

899,95,-

Til ham der har fået kolde fødder

  sorel caribou wool herre varm vinterstoevle til campen

Sorel Caribou Wool

Jeg har dem selv og jeg vil ikke af med dem. Gå rundt i sne og kulde en hel weekend og få ikke kolde fødder. Et trick dog: Stikker du kolde fødder i en kolde støvler, så gå dig lige varm. Caribou kan klare -40 C. og forvandler sjap og sne til en lækker sandstrand.

Se mere her...

 

 

 

1299,95,-

Tørt 3 i 1

  packtowl haandklaede til vandreturen

PackTowl Personal 

LetvægtsHåndklæde, vaskeklud og viskestykke i én. PackTowl tørre utroligt hurtigt og står man med håndklædet i hånden forstår man ikke det kan suge så meget som det kan. Perfekt til vandreturene og så er det ikke det der ødelægger budgettet.

Se mere her...

 

 

 

89,95,-

SpejderGear

Hos SpejderGear der også ligger i Rødovre, har vi fundet noget at slukke tørsten med, noget let at ligge på og i.

Drik og æd

traekop til vandretur

Nak & Æd koppen

Den klassiske trækop er let og robust at have med på tur. Om du skal på vand eller land er det en sikkert kammerat at have med. Det er en billig og glædesgivende gave der viser at du forstår din egen outdoornørd.

Se mere her... 

 

 

 

 

79,- Spar 18% 65,-

Jeg vil la' lyyyyset brænde...

luci solcelle lampe

Luci Solcelle Lampe - Oppustlig

Skal du oplyse et telt, en shelter eller lejr, så er Luci lampen noget for dig. Den fylder ikke meget sammenfoldet, men når du puster den op og tænder, er det svært at tro at den ret faktisk køre på solenergi.

Du behøver derfor ikke slæbe på batterier og den holder 12+ timer på fuld styrke.

Se mere her... 

 

 

189,-

Verdens bedste begynderhængekøje

dd frontline hammock

DD Hammocks Frontline

Den virker, den holder, den kan modificeres, du bliver ikke træt af den... Frontline er verdens bedste begynderhængekøje og så kosten den så alle kan være med.

Hvis gavemodtageren er under 185-190 cm. så går du ikke galt i byen med denne julegave.

Se mere her... 

 

 

 

 549,- Spar 9% 499,-

Noget til hele familien eller venneflokken

helsport varanger camp

Helsport - Varanger Camp 12-14

En af de fedeste lavvuer på market. Med den store dør, kan der faktisk være mange flere i lavvuen - også når I hygger. Man kan også have døren til lavvuen åben når det regner eller sneer.

Hvis din familie har gjort sig fortjent til denne gave, så er det noget I vil hygge jer i i mange år frem. Den er da i den dyre ende, men ca. det samme for en flybillet med hotel til syden. Lavvuen holder bare 10 år og ikke bare en uge...

Se mere her... 

 

 10699,- Spar 39% 6499,-

Hvornår er det sidste dag at handle på nettet før jul?

Søndag den 20 er sidste dag at webshops sender pakker, så det kan nå at komme til jul. Husk at mange også pakker gaverne ind for dig, så det eneste du skal, er at skrive navn på pakken samt modtage den begejstrede hyldest som årets bedste gave leverandør.

Husk at del artiklen med en der skal købe til dig! ;) Glædelig dun og godt outdoorår!

Kan jeg få rabat?

Ja selvfølgelig! Som Outsite+ medlem får du rabat i mange af de ovenstående butikker. Er du ikke allerede medlem så kig her...

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.

Læs også (2)