Globetrotter outdoorbutik i Tyskland

Globetrotter er en outdoorbutik i Tyskland, der er imponerende stor og med alt til vandring og friluftsliv. Outsite besøgte grejbutikken i Munchen og her er vores oplevelse.

globetrotter outdoorbutik i tyskland

Grejbutik i Tyskland - Globetrotter

Outsite besøgte Globetrotter der er en outdoorbutik og kæde i Tyskland. Globetrotter har 22 butikker i Tyskland, og besøger du en af disse byer, så gør dig selv den tjeneste, at læg vejen forbi (og sæt nogle timer af!). Globetrotter er i øvrigt samme kæde som Friluftsland i Danmark og Naturkompagniet i Sverige. 

Outdoorbutik i Tyskland 

4 etager høj og med tilhørende stor parkeringskælder, er Globetrotter let at komme til, og indbydende for enhver grej-fanatikker. Hvis du tager en grejhylde i en alm. dansk outdoorbutik, og ganger med 100, så har du cirka størrelsesforholdene - pr. emne. F.eks. har Globetrotter en kæmpe boghandel (et gæt er 2-300 kvm.) efterfulgt af en lige så stor korthandel. Og for lige at toppe det har Globetrotter også et outdoor rejsebereau. 

globetrotter butik

På øverste etage finder du opslået telte, som du kan prøve. Der var dog ikke så mange som der kunne være, og udvalget af telte der var slået op, var mangelfuldt. Men! Du kan slå det telt op som du vil se, og prøve det. Evt. med det liggeunderlag du har (så du kan se om der er plads, eller hvor god plads der er i teltet).

På samme etage finder du også tagtelte til biler - slået op! Det er ret fedt!

outdoorbutik med tagtelte

Foruden et kæmpe udvalg af grej og udstillinger, finder du også et trykkammer... ja du læste rigtigt! Et trykkammer! Her kan du simulerer forhold på toppen af Everest, eller et lavere bjerg/fjeld, som du skal bestige. Der er også gå/løbebånd, så du kan teste din kondition i disse forhold. Det er sgu da vildt at have, i en outdoorbutik!

outdoorbutik med trykkammer

Du finder ret stort udvalg i alt, og mere til, men der er også afdelinger der var skuffende. Globetrotters båludstyr var i den grad mangelfuld, og Pro-outdoor i Holbæk, har et større udvalg af Petromax (Tysk brand) alene. Men det er få afdelinger der er mangelfulde. Som skrevet er langt de fleste grej- og tøjafdelinger danske outdoorbutikker overlegen - gange 10. 

Og bedst som vi troede at Globetrotter manglede hængekøjer, skulle vi blot kigge op...

outdoorbutik med hængekøjeudstilling

Er du til klatring er her også vilde klatrebaner, f.eks. på ydersiden af 4 etage, i midten over poolen. Der er også ret meget klatreudstyr.

Besøg Globetrotter outdoorbutik

Så du skal klart lægge vejen forbi Globetrotter i Tyskland. Også hvis du er en rute til syden. Gør et stop og bliv inspireret til vandring og friluftsliv. Priserne er lidt lavere end i Danmark, men du sparer ikke mange penge. Det er ikke derfor du skal kigge forbi. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.