Stanley Happy Hour System

Hvor er det befriende at en producent som Stanley tør. Happy Hour System er et cocktail sæt der gør det muligt at tage baren med i shelteret eller vandreturen. Hvis man giver det lidt flere tanker end alkohol, så dukker der mange andre anvendelsesmuligheder op. Vi har testet Stanley Happy Hour System og overlevede dagen efter. Måske den perfekte gave til far?

stanley happy hour system

Happy Hour System specifikationer

Spoiler: Stanleys cocktail sæt vejer lidt. Det er dog godt tænkt og kompakt og derfor kan man overveje om man vil have Happy Hour med i rygsækken? Man kan også overveje om det er den perfekte fars dags gave, for mon ikke far vil tænke på familien når han hygger sig i naturen på jagt, på fisketuren, på vandreturen eller andet?

Cocktails Stanley Happy Hour System
Vægt 698,5 gram. 
Mål 18,8 x 9,7 x 23 cm. 
Indhold Shaker: 591 ml. kop pr. stk.: 207 ml.
Med i pakken Shaker, 2 x kopper, citruspresser 
Shaker Med si og låg
Kopper Dobbeltvæget
Materialer 1/8 Rustfrit stål, BPA fri
Opvask  Tåler opvaskemaskine, let at rengøre i naturen. 
Pris  369,- 

Ca. 700 gram sjovt og overaskende grej? 369 kr. for at vinde "Turens bedste grej" award? Er Stanley Happy Hour System det værd eller er det bare et plat salgstrick?

Modigt Stanley - Godt gået!

happy hour awardJeg syntes personligt at det er modig og rigtig godt gået af Stanley. Alkohol er efterhånden ved at snige sig langsomt ind på cigaretter, sex og andre ukristelige ting, der er politisk ukorrekte, dræbende for dig og den direkte vej til helvedet.

Nu er det ikke for at sammenligne de forskellige ting, men drage en parallel med dagens Danmark og de ting vi må og ikke må (politisk korrekt og ukorrekt). Vi når aldrig frem til "alt med måde", men afskaffer, fordømmer og laver regler. De ekstreme på begge sider får taletid og det giver et forvrænget billede at spejle sig selv i og hjælper ikke meget på en fornuftig debat - men måske vi som friluftsmennesker kan prøve at tage debatten om "alkohol på tur"?

Nu er det dog ikke værre end andre også kan indrømme tendenser til gode cocktails. Stanley har vundet "Gear of the Year" award for Happy Hour, der blev givet af 50Campfires.

Men... er det lovligt i Danmark?

I denne tid kommer der så små pip fra overraskende sider og et af dem er Happy Hour sættet fra Stanley. Cocktail sættet er i sig selv ganske uskadeligt og endda i rustfrit stål (så du slipper for skadelige stoffer som BPA!). Det er med garanti produceret med øje for forbrug og ikke overforbrug.

Jeg finder tilfældigvis sættet ved et besøg hos Stanley (AB Camping) Danmark. En følelse af "ej hvor sjovt", "Friskt gået" og modigt" overvælder mig sammen med en inspiration til hvad man kan bruge sættet til. Det går dog lidt væk, da sælgeren siger at sættet nok ikke kommer til Danmark... HVAD???

happy hour system

Jeg argumenterer med statistikker, oplevelser fra ture og politiske statement og vi bliver enige om at jeg kan få sættet at teste og det gjorde jeg så.

Test af Stanley Happy Hour System

Æsken er flot og nærmest umuligt at få ud af papkassen. Det virker på en måde stolt og drengerøvs-agtigt som det står der og lokker dig i fordærv. Når du får flået den sidste del ud, er der ingen tvivl om at kvaliteten er det samme som andre Stanley produkter og det er et godt tegn. Kort fortalt går der f.eks. rygter om at en 1 liter Stanley termokande, kan klare et fald fra Kebnekaise og stadig være tæt i vakuum.

Som vandre er man OBS på vægt og fylde. Sættets vægt er godkendt for hvad der er og det er kompakt. Det hele kan pakkes ned i shakeren og sættet fylder mindre end en 1 liter Nalgene flaske. Der er altså ok som en overraskelse på en weekendtur og hvis du har brede skuldre, også en fjeldtur.

Nok snak - skål du gamle!

Jeg havde ikke overvejet at tage drinks med på tur. Google var min ven og hjalp mig med at finde gode opskrifter, der udnyttede sættet. Første tur Happy Hour kommer med, er på en vintertur. Det viser sig helt perfekt, for da vi skal til at sætte koppen for munden, går det op for mig at der mangler noget meget vigtigt - is!
Der er en hel sø fyldt med is, så det er jo bare at banke af og proppe i drinken - perfekt. Det var dog en base camp tur, så der blev ikke slæbt så meget på ryggen.

Anden tur er en vandretur. Jeg sørger for at ingredienser hældes på plastik flasker og forbereder frugt o.s.v. hjemmefra. Det gør det noget lettere at håndtere samt at rengøre bagefter. Det går fint og den ekstra vægt er bestemt det hele værd, da man hiver udstyret op af rygsækken og imponerer de andre med drinks.

drinks paa sheltertur

Sætte kommer ellers for det meste med på shelterture og base camps, men i sidste weekend kom det med på en kombineret vandre- og sheltertur. Her havde jeg forberedt at sættet også skulle vække begejstring dagen efter. Jeg havde taget appelsiner med, så vi kunne få friskpresset appelsinjuice om morgenen.

Dommen

Sættet er sjovt, god kvalitet og godt tænkt. Stanley Happy Hour System gør det der står på pakken og med din fantasi, kan du udnytte sættet endnu mere. Der er derfor ikke en finger at sætte - tvært i mod virker sættet gennemtænkt og ikke bare som en hurtig gimmick eller statement.


4 Stjerner

Sættet er både lovligt og kan købes i Danmark, men det er kun SpejderGear der har det. Måske er andre bange for at blive sat i bås med alkohol? Måske opfattes sættet bare som en gimmick eller også er det kun mig der får en drink/øl/alkohol på tur? Jeg tør godt stå ved at jeg hygger mig med en whiskey sour eller en klassisk Bond drink. Jeg tør også stå ved de ting jeg siger, når jeg har fået 2 eller 3 drinks samt mine handlinger. Jeg nyder med måde og er det ikke også stadig tilladt?

Hvad med dig? Kan du finde på at tage alkohol med eller ville du kunne finde på at købe sættet?

Inspiration

Der findes mange 1000 sider med drinksopskrifter og nøj hvor er det svært at vælge. Det er desværre ikke lykkedes mig at finde den perfekte drink til en vandretur, men det kommer!

Links til drinkssider:

Shake-it: http://shake-it.dk/drinks

Drinksdatabasen: http://drinksdatabasen.dk/bedste_drinks/

Selv Irma har opskrifter på Cocktails...

Hvis ikke ovenstående giver inspiration er der 113.000 resultater her: Opskrifter på Cocktails fra Google...

Lav friskpresset juice

Juicemarkedet er også stort og det er kun din fantasi der sætter grænsen. 

High on life: http://highonlife.dk/opskrifter/juice-og-smoothies/

Webopskrifter: http://www.webopskrifter.dk/kategorier/juice-opskrifter-10033/

iForm kan også: http://iform.dk/sunde-opskrifter/juice-opskrifter/de-20-sundeste-juice-opskrifter

Andre anvendelsesmuligheder

Lav smør... mere siger jeg ikke lige nu ;)

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.

Test af grej til friluftsliv og vandring

Test af grej til friluftsliv og vandring, hvor du kan læse anmeldelser og se videoer af test af outdoorudstyr. Hvis du skal købe et nyt telt, liggeunderlag og sovepose eller andet udstyr, er det rart at vide, hvad der fungerer. Til vandring skal dit grej være let og kompakt, men hvis du sover i hængekøje eller shelters og kører ud, betyder det mindre, og du kan derfor finde billigere outdoorudstyr.

Hvilket outdoorudstyr skal jeg vælge?

Du skal vælge det outdoorudstyr der passer til dine behov. Skal du bruge udstyr der vejer og fylder lidt, eller grej til vinterbrug er det vigtigt, at du går specifikt efter outdoorudstyr, der passer til dit friluftsliv. Hvis du skal ud og have primitive overnatninger i naturen, og f.eks. sove under tarp eller i shelter, skal din sovepose passe til bruget. Den skal være vind- og vandafvisende så du ikke fryser om natten. Hvis du derimod sover i telt, er du beskyttet mod vind og vejr, og kan derfor vælge anderledes. Skal du slæbe alt grej på ryggen eller kører du ud, er også en kraftig overvejelse du skal gøre dig. 

Hvilket grej er godt til vandring?

Grej til vandring skal være kompakt og veje så lidt som muligt, så det er behageligt i din rygsæk. Skal du købe outdoorudstyr til dine vandreture, skal du derfor gå efter det lette og kompakte grej. Det er som regel også dyrere at købe, men din ryg vil takke dig og du vil få en meget bedre oplevelse med letvægtsgrej. Når det er sagt må der også gerne være plads til hygge, og hvis du er i tvivl om, hvor mange kilo du kan bærer i din rygsæk, så tag nogle test-vandreture først. 

Hvilket udstyr er godt til friluftsliv?

Køber du grej til friluftsliv, er det meste ret godt, hvis du vælger de kendte mærker. Det er grej der holder så du ikke står i en situation, hvor dit udstyr er gået i stykker ude i naturen. Derudover er forskellen på kvalitet generelt markant bedre. Både på materialer og produkt. Hvis du kører ud til et shelter eller til en lejrplads, skal du ikke bekymre dig så meget over vægten og fylde af grejet, men kan vælge lidt mere luksus, f.eks. en større sovepose eller liggeunderlag. Du kan også have mere hygge med i form af flagermuslygter, bord og stole til friluftsliv.

Hvilket outdoorudstyr skal jeg vælge til udeliv?

Hvis du er mest til gåture, skovture eller skal holde en børnefødselsdag i et shelter, skal du mest bruge en drikkedunk, en god dagstursrygsæk, måske en god gasbrænder og så selvfølgelig; kunne lave et bål hvis du skal bruge lidt varme. Måske du skal bruge lidt frysetørret mad eller lave mad over bål, og så er en gang service også godt, at have med ud i naturen. 

Hvordan tester vi grej?

Vi tester grejet rigtigt. Vi tager grejet med ud på ture, og det bliver brugt til det det grejet er lavet til. At vælge outdoorudstyr er en jungle, så derfor er det vigtig, at du bruger lidt tid på, at finde det rigtige udstyr. Derfor gør vi også meget ud af vores test af outdoorudstyr. Teltene bliver udsat for vind og vejr på rigtige ture, og soveposer og liggeunderlag får lov, at blive presset helt ned i temperaturer, som de påstår at holde dig varm i. Hvis du er i tvivl om grej er testet rigtigt, kan du som regel se det på billeder, i den anmelde af grejet som du læser. Er det et produktbillede af udstyret, altså et billede med hvid baggrund, og kun disse billeder i artiklen, så er det som regel ikke testet, men blot skrevet hurtigt "fra bagsiden af bogen". Alle test og anmeldelser af grej på Outsite er testet rigtigt ude i naturen.

Får I penge for at teste grej?

Nej! Vi får ikke penge for vores test og anmeldelser af udstyr. Vi må også sige hvad vi vil om grejet. Det er faktisk ikke mange der må det, så det er vi ret stolte over. Derudover får vi også mange gange grejet før det udkommer, for vi har høj troværdighed, både hos producenter og seere samt læsere. Men når det er sagt, skal du være opmærksom på, at vi er sponseret af nogle producenter. Aftalen her er dog ikke på test af grej, men på at lave tips & tricks videoer og artikler. En producent vil ikke stoppe et sponsorat fordi vi giver et produkt, en mindre god anmeldelse, så længe vi gør det ordentligt. Det vil de gøre hvis vi sjusker og vrøvler i anmeldelsen. Det er selvfølgelig utroværdigt, og ikke noget nogen ville være med til. Det er i sidste ende dine penge, og vi vil ikke stå ude, rundt om bålet med dig og have lavet en dårlig anmeldelse.