Petromax Ring Cake Pan

Petromax Ring Cake Pan er en Omnia-ovn i støbejern, som du kan lave mad i, men især også bage kager/brød/andet i. Et lækkert stykke grej i sædvanlig Petromaxkvalitet.

petromax ring cake pan

Petromax Omnia ovn

Hvis du har en konditor i maven, har Petromax også produkter til dig. Ring Cake Pan gf7 er en af dem, og igen ser vi en multifunktionel gryde, der prikker til kreativiteten. Indvendig i gryden er der en ringform, hvor du kan bage brød, kager eller kødrand. I låget finder du en tærteform, kagebundsform, eller hvad du finder inspiration til.

stoebejern omnia

Gryden er som de andre meget solid og med meget tykke sider og bund, der sikrer, at varmen virkelig bliver ligeligt fordelt.

Specifikationer Ring Cake Pan gf7

Vægt 6350 gram
Kapacitet låg 1 liter
Kapacitet gryde 3 liter
Pris 599,-

ring cake pan fra petromax

Vi bagte en god chokoladekage, hvor den gode varmefordeling blev udnyttet. Yderst en god kagekonsistens og inderst en flydende choko-masse. Det var meget lækkert. Når du har alle ingredienserne i gryden, kan du slappe helt af. Den tykke væg gør, at din ret/bagværk ikke brænder på det næste stykke tid.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.