Test af Petromax Fire Anchor

Vi oplevede Petromax Fire Anchor på Outdoormessen sidste år, og fornemmelsen var noget blandet. Det lille spyd, der skal holde vægten af en tung Dutch Oven, troede vi ikke rigtig på. Fornemmelsen blev dog gjort til skamme, og Fire Anchor er bestemt stabil.

test af petromax fire anchor

Petromax Bålstativ

Man kan bruge stangen til at banke spyddet i jorden, og vi har ikke oplevet, at spyddet ikke kunne komme ned. Selv i sten og frost.

Fire Anchor kommer med stativ, to arme til gryder, kaffekander osv. Der er desuden en grillrist, hvor der er god plads til madlavning. Arme og grill glider fint op og ned, men kan kræve lidt vægt, for at blive siddende (det er også fint nok).

petromax baalstativ

Specifikationer Fire Anchor

Vægt 6700 gram
Vægt på arme max. 10,4 kg.
Pris 799,95,-

Selvom Petromax lover op til 10,4 kg på armene, har vi prøvet op til Dutch Oven ft12 på 15 kg. endda med mad i. Spyddet rokkede sig ikke ud af stedet. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan jordforholdene er (sand, mudder, sten). Fire Anchor kan bestemt anbefales.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.