DD Frontline Hammock

Anmeldelse: DD Frontline Hammock

Da jeg modtog min DD FL hængekøje, blev jeg glædeligt overrasket af kvaliteten.

Både det indbyggede myggenet og resten af hængekøjen er super kvalitet, og det kan i den grad ses. Inden jeg går mere i detaljer om hængekøjen vil jeg i en hast fortælle hvorfor jeg valgte den åndbare FL'er frem for den vandtætte Travel. Jeg havde fra flere hængekøje-eksperter hørt at det kunne blive en ubehagelig oplevelse at sove i en helt vandtæt og ikke-åndbar hængekøje, da det kunne blive som et svedigt lædersæde på en varm sommerdag.

Hængekøjen kommer med det såkaldte "Webbing" til at fastgøre hængekøjen med, jeg valgte dog at investere i det "Complete whoopie suspension system" fra DD's hjemmeside, det er en letvægts og justerbar løsning.

Med i pakken kommer også 3 styks elastiksnor - Bungee cord, som man bruger til hendholdsvis myggenet (En til hver ende) og den sidste til at binde op inde i hængekøjen, hvor du så kan hænge poser med småting osv. 

Til spredning af myggenettet medfølger 2 små folde-stænge til at sætte ind i et lille hylster, som så spreder myggenettet (Hvis man ikke ønsker at bære disse med sig, kan man ved lejrsted finde grene at bruge til dette formål). 

Hængekøjen er "Double layer" med velcro der holder de to lag sammen, ind imellem disse lag kan man putte sit liggeunderlag, uld-tæppe eller vælge at gøre som jeg gjorde; investere 700 kr. i Snugpak's "Underblanket" som også sælges på DD's hjemmeside! 

Det såkaldte "underblanket" hænger nedenunder hængekøjen og isolerer mod kold luft nedefra, det ligner egentlig bare en åben sovepose uden hætte, og så har den indbyggede elastik-snore til at binde den fast med, jeg har sovet komfortabelt ned til 3 grader og har faktisk måtte smide min sovepose af toppen af min krop, da både pose og underblanket har givet en utrolig isolerende effekt, især underblanket.

Inde i hængekøjen er der også velcro lommer til opbevaring, 4 styks hvis jeg husker rigtigt.

Der er lynlåse i begge sider af hængekøjen, så man kan komme hurtigt ud, dette gør desuden at man ikke behøver at bekymre sig om hvilken side hængekøjens åbning skal være på, når man sætter skidtet op. 

Det skal lige siges, at man ikke behøver at benytte myggenettet, køjen kan drejes rundt og bruges omvendt.

Hængekøjen er dejlig stabil, man føler ikke at man falder ud af den!

Praktiske detaljer: 

Hængekøjen er lavet i 180T polyester.
Den koster 455 kr. inkl. fragt.
Farven er olivengrøn, men myggenettet er sort for bedre udsyn.

Link til DD's hjemmeside - http://www.ddhammocks.com/

Alt i al et dejligt stykke sove-grej, som lever op til både prisen og forventningerne.