Jeg tror, at alle vi friluftsfolk kender den der fornemmelse, når man får et nyt stykke lovende grej i hånden. Som en frossenpind tænkte jeg  “Hmm so ein ding muss ich auch haben”, da jeg læste om “Mountain Equipments Compressor pants”.

test af mountain equiptment compressor pant

For et par lette og kompakte fiberforede overtræksbukser er vel lige sagen på en kold tur omkring lejren og bålet, ikke mindst, når man er på vintertur. Jeg fandt bukserne i København i “Fjeld & Fritid” i. Første indtryk er godt: Bukserne er lette, lækre og indbydende.

Yderstoffet “Helium 3” er blødt, knitrer ikke og virker relativt solidt, også selvom det ikke er ripstop. Fyldet er “Primaloft Gold”, så bukserne er ikke sårbare overfor fugt på samme måde som dunbukser, der iøvrigt også er ret kostbare.
Primaloft Gold er jævnt fordelt over det hele i bukserne. Der er dobbelt lynlås, så der er meget nemme at tage af og på. Bag lynlåsen er der også en foret flap, så det ikke kommer til at trække ind i siden.

Bukserne kan pakkes sammen i baglommen, når de skal ned i tasken igen, eller de kan hænges uden på med den medfølgende karabin.
Vægt: 335 gram

varme bukser til vandretur og friluftsliv

Jeg har med stor fornøjelse anvendt bukserne på en kølig og fugtig novembertur i Sverige. Skønt at hoppe i bukserne, uanset hvornår behovet for extra varme opstår enten til morgenmad, frokost, kaffen eller om aftenen. Bukserne sidder godt, er nemme at bruge og hurtige at pakke væk.

Prisen er 1299 kr., og med 20% Outsite rabat (genialt ?) bliver prisen helt ok.
Bukserne er varme, lette og fungerer rigtig godt: Jeg er vild med bukserne og giver dem 8 ud af 10

Se bukserne her: https://www.fjeldogfritid.dk/mountain-equipment-compressor-pant.aspx