LED LENSER SEO7R

Kraftig pandelampe i hæderlig kvalitet, med stærk preformance fra tyske LED LENSER. SEO7R er umiddelbart ikke en pandelampe jeg selv ville købe. For det første er jeg kategorisk jyde-nærig og for det andet kan jeg ikke se hvad jeg skal bruge 220 lumens til.

led lenser seo7r

Men nu fik jeg den foræret, så tak til Simon!

Efter at have vænnet mig til den ekstra vægt og hvorledes min SEO7R virker, må jeg sige at jeg overbevist. Et hæderligt stykke arbejde fra tyske LED LENSER.

SEO7R fakta

Pandelampe SEO7R
Lumens 20-220
Batteri Li-tion genopladeligt. 3AAA kan også anvendes.
Batteritid  5 timer på 220 lumens 20 timer på 20 lumens.
Funktioner Kraftig hvid, svag hvid, rød, bred lyskegle, OPTISENSE
Vandtæt  IPX6 (tåler regn)
Vægt  93 gram
Pris 1049,-

Pandelampen har ved første øjekast ikke mange funktioner. En enkelt knap på huset, men vi ved jo efterhånden at den ene knap som regel kan mere. Der gemmer sig lidt mere under overfladen og man finder hurtigt ud af at betjene SEO7Rs funktioner. Når tænder pandelampen starter den (heldigvis) på svageste hvide lys. Det er fint, for hvis man er i lejren med andre, så blænder man dem ikke. Holder man knappen nede, får man det røde lys og den bliver på rød indtil du holder knappen nede igen. Det gør at hvis du slukker i rød tilstand, så tænder den også i rød tilstand. Det er rigtig fedt, hvis man ikke vil have smadret sit nattesyn at man kan stole på funktionerne.

pandelampe led lenser seo

OPTISENSE er LED LENSERs automatiske regulering af lyseffekt. Dette er en funktion som de fleste af os ikke ligger mærke til, men som vi ville ligge mærke til, hvis den ikke var der. Kigger du på noget nær dig, f.eks. et kort, så blænder pandelampen automatisk ned. Kigger du op og ud i landskabet/skoven, skruer SEO7R selv op for lysstyrken igen. Vi kan måske stadig huske at man manuelt selv skulle sørge for dette, når man blev blændet?

Tilbehør: Oh ya, der er faktisk tilbehør. Passer det blå bånd ikke til dit jetset liv, eller er I flere om at dele lampen og dog ikke vil dele sved, så kan der tilkøbes udskifteligt pandebånd.

tilbehoer til seo7r

SEO7R kommer med genopladeligt Li-tion batteri, hvilket er rigtig smart. Batterier vil være nok til en weekend og skal du på længere turer, så kan du lade pandelampen op med powerbank, hydrogen reactor eller hvad du har ved hånden. Du kan også have 3 AAA batterier med som back-up.

Testen

SEO7R lever op til forventningen om tysk kvalitet og funktionalitet. Dog kunne det røde lys have været stærkere syntes jeg, da jeg bruger det meget mere end det hvide. Når det kommer til kort og man skal eftersætte en tyvagtig ræv ud i natten, efter den er stukket af med dine bamseboller så er 220 lumens en passende mængde lys.
All in all, en A-game pandelampe fra den dyre hylde.

Andre modeller

SEO7R er denne series kraftigste pandelampe. Tests af SEO3 og SEO5 kommer snart.

led lenser seo modeller

Se også:

 Test af Princeton Tec Test af pandelamper Ordbog - udtryk og ord du måske ikke kender
 test af princeton tec  test af pandelamper  test af telt til vandretur