Hilleberg. Rogen og Anjan 2

Anmeldelse af Hilleberg Anjan 2 og Rogen

Martin Dalgaard 189 cm. 85 kg. Så har jeg haft de nye Hilleberg Anjan 2 & Rogen på prøve. Jeg vil lave en kort beskrivelse og anmeldelse af teltene som jeg syntes er relevant.
Anjan 2:
Rigtigt godt tunneltelt, det er let at slå op, to mig ca. 10. min. i god vind første gang - Det var simpelthen en drøm at pakke ud, alt strålede af kvalitet. Jeg lægger mærke til at teltet larmer en del, men det er jo også et tunneltelt, god plads i breden og kan med fordel bruges til 1. person, men også 2 personer.

- en fed lille ting er at der er "tørresnor" inde i teltet, ok bredde god højde foran 100 cm, men hælder lidt ned for tilsidst at være ubrugelig højde (der skal nok tages 30 cm af de 220 cm i længden øv), Teltet kan ikke anbefales af mig til personer over 182 cm. Husk husk at et telt i den prisklasse skal bare spille.

Teltet er super fedt, og er du under de 182 cm, vil jeg godt kunne anbefale teltet.

anjan telt fra hilleberg

Rogen:

Kun en ting at bemærke, super fedt telt til 2 eller 1 person. 2 kg - husk at det betaler sig at bære lidt mere, for derefter at glæde sig til at komme ind i teltet og sove.

Jeg har købt teltet (billeder kommer) det er bare en drøm, min kæreste (179 cm. lidt bred "smiler") og jeg kunne let ligge samt sidde og snakke sammen, det er et telt som "man gider at være i...

Alt stinker af kvalitet. Det er let for mig at komme rundt og der er go plads, med luft i begge ender når jeg ligger ned, i Anjan 2 rørte mine fødder teltdunen også selv om jeg havde hovedet helt op af "døren" her i rogen er der rigtig go plads H/B/L og det er fedt

Apsis. go plads i begge sider til 70 l sæk og støvler mm. Kan sidde og føle sig godt tilpads inde i teltet med fødderne udenfor - fungere rigtig godt.

Godt at opsætte og nedtage, lidt mere kompliserede end Anjan 2 uden dov at være besværelig. 

Rogen er for sejt et telt, prøvede bl.a. hubba hubba i fields, men desværre var det også for kort, næsten ok, også selv om målene er 210 cm. Rogen måler 230 cm. og du får fuld valuta. 

Hvis jeg havde valgt et kortere telt ville jeg ha ærgede mig for evigt, nu kan det ikke gå hurtigt nok, med at komme ud i felten.....

Pakkevolumen er ikke meget større end Anjan2, vægten er 2 kg (mine mål alt) ikke noget at klage over eller fortryde - kun mine bedste anbefalinger af Rogen by Hilleberg...