Vango Halo 200

Anmeldelse af Vango Halo 200

Jeg har været den lykkelige ejer af et Vango Halo 200 telt i godt et halvt år. Jeg har sovet i det 10-12 gange nu. 

test af vango halo 200

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=nlNGrB_GEYI&NR=1

Overordnet er jeg rigtig glad for teltet. Den er let at sætte op. Dette klares på ca. 4 minutter. Det er et kuppeltelt. Det har fler fordele. For det første er den selvstående. Dette er en fordel på i den svenske skærgård på klippegrund, og på og ved stranden, eller andre steder med løst undergrund. Den anden fordel ved at det er et kuppeltelt er, at den er 120 cm høj. Dette har gjort det muligt for mig at lave et "tørrenet" så jeg har mulighed for at hænge mit fugtige skiundertøj til tørre en våd efterårs aften, og lade det tørre medens brænderen gør det lunt og godt i teltet.

Da jeg købte teltet var jeg lidt irriteret over at bunden i apsis lå løst, det bevirkede at der kom vand ind på bunden ved regn. Dette har jeg dog løst ved at sy bundstykket fast til teltsiden. Det virker rigtig godt. 

Det passer mig rigtig godt at der er apsis i begge siden. Den ene side "bagsiden" bruger jeg til mit våde kajakgrej, og den anden side " forsiden" bruger jeg til opbevarring af det jeg ikke lige har brug for i teltet, men som alligevel er rart at have i nærhenden indenfor. 

Jeg kan kun anbefale teltet, den virker rigtig godt, stå rigtig godt, med bardunerne sat i ( det er kun nødvendigt hvis det blæser) så sover jeg trygt og godt, selv om det blæser kraftigt. 

Jeg har lavet et par videoer af teltet.

Denne video har jeg lige lavet, det er en opsætningsvideo med et kort review: 

 

anden video, Vango halo 200 Pitching and 6 month review

MVH Keld 

http://havkajakblog.blogspot.dk/