Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Vandrestøvler

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Vi har testet Asolo vandrestøvler til børn. De er lette og har ankelstøtte, noget jeg havde som krav til min datters vandrestøvler. De har samtidig god sål, og selvom de er italienske, har de nordisk pasform.ge bortset fra, at man skal lave sig et godt bål og slæbe sin dutch oven med på tur.

test af asolo dual gv jr vandrestøvler til børn

Vandrestøvler til børn

Det er overraskende svært at finde børnevandrestøvler med ankelstøtte. Det er ikke standardvare på hylderne, så efter en venlig forespørgsel bestilte Friluftsland et par hjem. Heldigvis havde de alligevel en bestilling på vej af andre vandrestøvler til voksne, så det gik hurtigt.

Asolo

Asolo kan spores tilbage til 1946, men startede for alvor i 1970’erne. Siden da har firmaet vundet mange priser, og i 2017 kom de i “Hall of fame” i magasinet “Backpacker”. Asolo produceres udelukkende i EU og har en omfattende kvalitetskontrol på deres produkter. Vandrestøvlerne er friske i farverne og spændende i design.

test af vandrestoevler til boern

Dual GV JR

Asolo Dual GV JR er lavet i et stykke 1,6 mm læder. Det gør dem selvfølgelig vandafvisende, og sammen med en vandtæt og åndbar Gore-tex membran får man en virkelig solid støvle. Sålen er Asolos egen Sofly EVA sål. De vejer 231 g. i str. 31. Dual GV Junior fås i rød og blå og i størrelserne EU 28-38. Det passer til juniorfødder. Testen

Vi har købt støvlerne til tresæsoners brug, altså forår, sommer og efterår. Størrelsen passer rigtig godt til min datter, og der er plads til hendes vandrestrømper. Pasformen er god, og de er lette at få af og på, kan jeg se. Det er jo ikke alle, der er det.

Snørebåndene har også en perfekt længde, hvilket ikke er tilfældet med alle støvler. De er ikke for korte, så Drine skal bøvle med at binde støvlerne. De er heller ikke for lange, så hun falder i dem. I det hele taget er dette tilfældet med denne test.

asolo dual gv jr

Asolo Dual GV JR opfører sig teste nøjagtig, hvad firmaet lover, og der er ingen problemer med dem. Ingen vabler, ingen trætte fødder p.g.a tryk og ingen gnavesår. Drine skulle lige vænne sig til ankelstøtten, men det ville hun skulle med alle støvler alligevel. Vi kan derfor anbefale Asolo til vandring i fjelde/bjerge. Vær dog opmærksom på, at det kan tage noget tid at få støvlerne hjem til Danmark. Bestil derfor i god tid.

Drine havde støvlerne på, da hun og jeg var på vandretur på Höga Kustleden, en tur som du kan læse om i Magasinet Outsite nr. 13 (klik her og læs…).

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Læs også

Vandreture og friluftskurser

 
Kom med på vandretur eller friluftskursus
Planlægning af tur kursus

Kort & Kompaskursus

kr 1000 00
TILMELD VENTELISTE!
Målestoksforhold
Naturkompas
Praktiske øvelser
Fredagscafé

Fredagscafé - Brænderworkshop

kr 60 00
Prøv forskelliget kogegrej
Hvilken skal du vælge?
Hvad er bedst til årstiderne?
Hygge, æbleskiver og gløgg
Vandring på west highland way med guide

West Highland Way

kr 2800 00
Unik natur
Vandring i højlandet
Aftenhygge på Inn's
Oplev stemninge på West Highland Way
Vandretur i island på laugavegur med turleder og guide

Vandring i Island

kr 2800 00
Laugavegur med turleder
Vandring mellem vulkaner
Fantastisk natur
Afslutning i varme kilder
Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
Friluftsland
Aclima
Pro-Outdoor
Nordisk Outdoor
B-Wild outdoorbutik
Teva vandresandaler
Eventyrsport
MSR Outdoorudstyr
SpejderGEAR
YETI soveposer og jakker
Friliv outdoorbutik
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center