Start et bål i regnvejr

Når du starter et bål i regnvejr eller når jorden og brænde er meget fugtigt, kan det være meget svært at få gang i bålet. Vi ser på tips og tricks der kan få dit bål i gang.

start et bål i regnvejr

Bål i regn

Det kan være meget svært at få gang i bålet, når det regner eller jorden og dit brænde er vådt. Har du ikke forberedt dig hjemmefra eller har du ikke de naturmaterialer du skal bruge, så kræver bålet at du render frem og tilbage, og konstant giver dit bål opmærksomhed og puster i gløderne. Det kan også være så vådt at du skal sidde døgnvagt ved bålet, da det aldrig rigtig kommer i gang. Lad os se på hvordan det kan lade sig gøre at starte et bål.

Denne artikel fortsætter for x-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

Andre artikler i bålemnet (artiklerne udkommer i løbet af december):

Gode optændingsmaterialer til bål: https://outsite.dk/tips-og-tricks/laering-om-friluftsliv/baal/975-optaendingsmaterialer-til-baal

Hold varmen ved bålet: https://outsite.dk/tips-og-tricks/97-bal/976-hold-varmen-ved-baalet

E-learaning

Vi har startet vores helt nye E-learning, hvor OutsiteX medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler...

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-lerarning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.