Bushcraft i Norden

Bushcraft i Norden er skrevet af Mr. Bushcraft himself. Du får ikke en bedre læremester end Jesper Hede. Hans bog giver dig et godt indblik i, hvad bushcraft er for en størrelse.

bushcraft i norden

Bog om bushcraft

Ordet bushcraft dækker over utroligt meget, men er kort sagt primitive færdigheder. Brug det, du har omkring dig, til at klare dig i naturen.

Bushcraft i Norden giver dig et indblik i bushcraft-verdene, og er samtidig en rigtig god inspirationskilde til f.eks. snitteprojekter, ja generelt til at komme ud, og lave ting med dine egne hænder.

Bushcraft rummer rigtigt mange områder. Du skal derfor ikke forvente, at du bliver ekspert ved at læse bogens 183 sider. Du skal selv ud og afprøve dine færdigheder.

Og dét giver bogen dig også; inspiration og lyst til selv at prøve. Der er enormt meget viden, kogt ned i et forståeligt sprog og med utallige projekter, som du kan give dig i kast med. Læs hele bogen fra ende til anden, og begynd herefter det praktiske - kom ud i naturen.

bushcraft indhold

Jesper dækker godt de forskellige emner, og du har til flere år med øvelser, hvis du er typen, der kan hive dig selv op. Ellers kan du tage på bushcraftkursus og lære bushcraftens kunst sammen med dygtige instruktører.

Bogen er på begynderniveau, men jeg ved, at Jesper allerede skriver på en 2’er med en masse fede projekter, du kan kaste sig over.. Emnerne kan man sagtens dykke meget mere ned i, og Jesper ved hvordan!

Er du nysgerrig på bushcraft, skal du have Bushcraft i Norden, der også kan bruges til opslagsværk og genopfriskning af færdigheder.

Hvis du har lyst til lidt sneak peak, kan du læse mere fra Jesper Hede i vores magasin med Bushcraft-sektion her:

Magasinet Outsite 4: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-no-4
Magasinet Outsite 5: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-5
Magasinet Outsite 6. https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-6
Magasinet Outsite 7: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-7-dk
Magasinet Outsite 8: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-8-dk
Magasinet Outsite 9: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-9
Magasinet Outsite 10: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-10
Magasinet Outsite 11: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-11
Magasinet Outsite 12: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-12-dk_685065ecc4356b

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.