Bushcraft i Norden

Bushcraft i Norden er skrevet af Mr Bushcraft himself Jesper Hede. Du finder ikke en bedre læremester på det område end Jesper. Bogen giver dig et godt indblik i, hvad bushcraft er for en størrelse.

BILLEDE

Bog om bushcraft

Ordet bushcraft dækker over utroligt meget, men er kort sagt primitive færdigheder. Brug det, du har omkring dig, til at klare dig i naturen

Bushcraft i Norden giver dig et godt indblik i bushcraft og er samtidig en rigtig god inspirationskilde til at komme ud og lave ting med dine hænder.

Og det giver bogen dig også; inspiration og lyst til selv at prøve. Der er enormt meget viden kogt ned til et forståeligt sprog. Du finder også utallige projekter, som du kan give dig i kast med, f.eks. snitning.

Du skal ikke forvente at blive ekspert, når du er kommet igennem bogens 188 sider. Du skal selv ud og afprøve i virkeligheden, hvad du har læst. Det er, når du arbejder med tingene, træner og træner, at du oparbejder nogle færdigheder.

Jesper dækker de forskellige emner inden for bushcraft godt. Du har til flere års øvelser, hvis du er typen, der kan hive dig selv op. Ellers kan du tage på bushcraftkursus og lærer bushcraftens kunst sammen med dygtige instruktører.

Bogen er på begynderniveau. Jeg ved, at Jesper allerede skriver på en 2’er, der omhandler en masse andre fede projekter, man kan kaste sig over. Emnerne kan man sagtens dykke meget mere ned i, og Jesper ved hvordan!

Er du nysgerrig på Bushcraft, skal du have Bushcraft i Norden, der også kan bruges som opslagsværk og til genopfriskning af færdigheder.

Køb f.eks. bogen her: https://bushcraftbutikken.dk/shop/60-boeger-mm/826-bushcraft-i-norden/ 

Hvis du har lyst til lidt sneak peak, kan du læse mere fra Jesper Hede i vores magasin med Bushcraft-sektion her:

Magasinet Outsite 4: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-no-4
Magasinet Outsite 5: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-5
Magasinet Outsite 6. https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-6
Magasinet Outsite 7: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-7-dk
Magasinet Outsite 8: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-8-dk
Magasinet Outsite 9: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-9
Magasinet Outsite 10: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-10
Magasinet Outsite 11: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-dk-nr-11
Magasinet Outsite 12: https://issuu.com/outsite.org/docs/magasinet-outsite-nr-12-dk_685065ecc4356b

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.