Boganmeldelse af Gorms One Pot

Gorms One Pot er en kogebog om lækre retter, der kan tilberedes i én gryde. Det vi også kalder gryderet. One Pot er dog det nye og sexede ord for “gryderet”.

boganmeldelse af gorms one pot

One Pot opskrifter

Gorm Wisweh er forfatteren og kokken bag bogen “Gorms One Pot”, og konceptet passer rigtig godt til friluftsliv.

For overvej lige, hvor meget opvask du sparer ved kun at bruge en gryde?
Tænk også over hvor meget tid, du sparer ved at lave simreretter, der passer sig selv?
Hvor meget mere tid du har til at nyde naturen og vennernes selskab.

Gorm indleder sin One Pot bog med nogle fine ord og dogmer om, hvilken vej maden skal i gryden. Om One Pot fænomenet, der betyder “gryderet”. Det er måske lige lovligt hipster-agtigt og smart, men det virker! Det virker, fordi det inspirerer, og så er det sådan set ligegyldigt, om ord skal “Hipsterfiseres”.

Retterne i bogen er lækre, og man mærker tydeligt Gorms passion gennem både hans ord og billeder. Alene af den grund er det en vellykket bog. Eneste minus er, at jeg ikke helt kan tyde, hvor mange mennesker opskrifterne er beregnet til. Det er lidt synd, for ellers er bogen gennemført. Jeg har ledt efter det i bogen, men jeg kan have overset det et sted.

Gorms One Pot kan findes til omkring 180 kr., der er det hele værd!

Vil du have mere inspiration til en gryderet? Se vores madopskrifter, madanmeldelser og tricks her: https://www.outsite.dk/tips-og-tricks/laering-om-friluftsliv/mad-til-vandretur-og-frysetoerret-retter

Forlaget Turbine
Gorm Wisweh
Pris 180-250 kr. (juni 2022)
148 sider, udgivet 19.10.2020

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.