Boganmeldelse Ud Med Ungerne

Ud med ungerne er skrevet af Jonas Gylling Greve, og er en bog, der opfordre til spændende aktiviteter i naturen med børn. boganmeldelse af ud med ungerne af jonas gylling greve
 

Ud med ungerne

 
Måske kender du allerede Jonas Gylling Greve der har Instagram-profilen udmedungerne, der har lige så inspirerende opslag som bogen. For ligegyldigt om du følger Jonas på Instagram eller læser bogen, så er der inspiration fra øverste hylde.
 
Og det er ikke påtaget, glansbillede inspiration. Det er ud-i-mudret-ikke-opstillede-billeder, og jeg er kæmpe fan! Det er så ærligt det kan være, og det er ikke uoverskuelig inspiration, hvor du skal forberede dig i timevis, ungerne er allerede utålmodige og du skal have muldvarpen op, og flå den for penge. 
 
Det er simpel inspiration uden at være kedelig, og skal du bruge materialer, har du de fleste i forvejen (højest skal du måske planlægge en tur til supermarkedet). Og så har Jonas sat bogen genialt op, så du blot vælger den måned man er i, og så er der emner du kan plukke af. Selvfølgelig er der også emner at hente fra andre måneder (bålmad f.eks.), så der er masser du kan lave, når du skal ud med ungerne. 
 
Er I en børnefamilie der elsker at være ude, også hele året, så er Jonas’ “Ud med ungerne” en bog I skal eje (evt. ønske jer i gave?). Den er ligetil, ærlig, inspirerende og sjov - god fornøjelse. 
 
Bogen kan f.eks. købes for 200,- hos Politikens Forlag som bog eller 149,- som e-bog: https://www.politikensforlag.dk/ud-med-ungerne-aret-rundt/t-42/9788740073331 
Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.