Boganmeldelse. Alaska på tværs

 

Som gammel eventyrer og fjeldvandrer kender jeg naturligvis Erik, vi kender vist alle hinanden i de kredse, og jeg har altid oplevet Erik som et levende menneske, der går sine egne veje og fuldt ud lever efter eventyrlysten og trangen til at være derude.

Det er også det, der skinner igennem, når man læser hans bøger. Han er meget levende og ærlig, når han fortæller om sine oplevelser i det fremmede.

Fremmede! Fremmede er ikke det rigtige ord, men hvordan beskriver man følelsen af at føle sig hjemme i vildmarken, samtidig med at eventyrlysten driver én ud i nye områder?

elg i Alaska på tvaers

Savner du eventyr og inspiration, så er 'Alaska på tværs' den bogen, du skal pille ned fra reolen. Man lever sig hurtigt ind i hans verden, når man følger ham tværs over Alaska.

'Alaska på tværs' er en flot og fantastisk beskrivelse af én mands vandring gennem vildmarken, og en bog der inspirerer og får én selv til at drømme sig med derud!

Det er absolut en læseværdig bog, jeg ikke kun anbefaler som ven af Erik, men fordi den er velskrevet og detaljeret og ja, måske Eriks bedste bog til dato!

Bogen er rigt illustreret med farvebilleder og kortskitser.

'Alaska på tværs. Vildmarken kalder' koster 300 kr. og kan købes lige her: http://komud.dk/produkt/alaska-paa-tvaers-bog/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.