Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Anmeldelser

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Alaske på Tværs er skrevet af Eventyrer Erik B. Jørgensen. Erik leverer som sædvanlig varen og det på en spændende og indlevende måde. Erik er både en spændende og yderst levende fortæller og allerede efter de første linkjer fornemmer man en nærhed og en entusiasme.

boganmeldelse Alaska paa tvaers af Erik B. Joergensen

 

Som gammel eventyrer og fjeldvandrer kender jeg naturligvis Erik, vi kender vist alle hinanden i de kredse, og jeg har altid oplevet Erik som et levende menneske der går sine egne veje og fuldt ud lever efter eventyrlysten og trangen til at være derude

Det er også det der skinner igennem når man læser hans bøger hvor han meget levende og ærligt beskriver sine oplevelser i det fremmede.

Fremmede! Fremmede er ikke det rigtige ord, men hvordan beskriver man følelsen af at føle sig hjemem i vildmarken samtidig med at eventyrlysten driver én ud i nye områder?

elg i Alaska på tvaers

Savner du eventyr og inspiration, så er ”Alaska på tværs” bogen at pille ned fra reolen. Man lever sig hurtigt ind i hans verden når man følger ham tværs over Alaska.

Alaska på tværs er en flot og fantastisk beskrivelse af én mands vandring gennem vildmarken, og en bog der inspirerer og får én selv til at drømme sig med derud!

Absolut en læseværdig bog jeg ikke kun anbefaler som ven af Erik, men fordi den er velskrevet og detaljeret og ja, måske Eriks bedste bog til dato!

Bogen er rigt illustreret med farvebilleder og kortskitser.

”Alaska på tværs” koster 300 kr. og kan købes lige her: http://komud.dk/produkt/alaska-paa-tvaers-bog/

Læs også

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia