Boganmeldelse. Med Jon i vildmarken

Jon Lindberg imponerede ved at vinde ”Alene i vildmarken” og er nu endelig klar med bogen. Med Jon i vildmarken formidler han primitivt friluftsliv videre til dig på en genial og ny måde.

boganmeldelse med jon i vildmarken

Fra forberedelse til navigering og tilberedning guider Jon Lindberg til primitivt friluftsliv. Bogen henvender sig til nybegyndere og øvede eller til dig, der vil ned i skovbunden og rode med bål og shelterbyggeri.

Det kan man formidle på mange måder, men Jon gør det på den rigtige måde. Bogen emmer af ærlighed og inspiration til det, som Jon selv dyrker - Friluftsliv på hans egen måde.

vildmark jon

Man kunne kalde det bushcraft, men det er det ikke helt. Det er hygge, fordybelse og afstresning i skovens stille ro. Bogen kunne som så mange andre være fyldt med researchede artikler, men det er den ikke.
”Med Jon i vildmarken” er fyldt med tips og tricks, der ærligt og ukompliceret hives ud af ærmet.

Bogen fokuserer på lejrlivet, og du får alt fra pakkelister til spiselige planter. Bogen er bygget rigtig godt op. I det hele taget er ”Med Jon i vildmarken” anbefalelsesværdig enten til dig eller som gave til en ven.

”Med Jon alene i vildmarken” koster ca. 200 kr. i de fysiske boglader.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.