Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Anmeldelser

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Boganmeldelse af: "Ildsjæle inviterer til mere mad over bål". Den svære 2’er til en succes. Har du læst ”Ildsjæle inviterer - til mad over bål”, så kender du konceptet, men bogen her, indeholder alt det man savner i 1’eren. En af de bedste bøger i Danmark om bålmad - intet mindre!

boganmeldelse ildsjaele inviterer til mere mad over baal

Det er enten galt eller genialt - jeg tror det sidste. Efter man har sat 1’eren på hylden, savner man nogle retter, der er lidt svære og som kan imponerer gæster lidt mere end ”Hr. og Fru. Danmark mad” 1’eren er bestemt ikke dårlig - tvært imod også anbefalelsesværdig. ”Ildsjæle inviterer - til mere mad over bål” går skridtet videre og har opskrifter på højere plan, uden at det bliver fisse-fornemt og overdrevet fransk.

Der er stadig gode råd til dit båludstyr og gode vejledninger. og bedst som man sidder og savner noget, dukker det op.

Jeg har altid savnet bålsnacks kategorien, og når jeg tror den ikke er kommet med i denne version, dukker der en masse spændende opskrifter op.

Ordet ”Ildsjæle” er slet ikke forkert. Man kan som regel lugte, når retter er opfundet eller researched, og er krydret med et stock-foto der er købt. Men i denne bog er det ægte billeder af ægte retter, lavet af ægte outdoor folk - til outdoor folk.
Det brænder altså gennem bogen, hvor meget forfatterne elsker at lave mad. En samtale med en af ildsjælene bekræftede mig kun i dette.

Bogen har altså alt det man forventer og giver mere endnu. På et område der er så overrepræsenteret, er det en forløsning endelig at læse noget, der er skrevet af ildsjæle og ikke hovedløse reality-stjerner.

Bogen koster 199,- og kan f.eks. købes her: https://www.55nord.dk/55nord/shop/boeger-1/ildsjaele-inviterer-til-mere-mad-paa-baal 

Læs også

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia