Outdooratlas - Skåneleden

Outdooratlas Skåneleden fra Calazo rummer 60 specialudviklede kort, i størrelsesforholdet 1:50.000. De dækker tilsammen de 1250 km, som vandreruterne når op på. Hvad enten du planlægger at vandre på de forskellige hoved-leder (ruter) Kyst til Kyst, Nord til Syd, Ås til Ås, Østerlen eller Øresund-ruterne, er denne bog et rigtig godt planlægningsredskab.

outdooratlas Skåneleden

Outdooratlas

Atlasset er udgivet af Calazo og er lavet i et praktisk format og letvægtsmaterialer. Du kan bruge atlasset alene eller sammen med guidebogen “Vandra Skåneleden”, der også er udgivet af Calazo. Atlasset giver dig et samlet overblik over Skåneledens mange ruter, landskaber, overnatningssteder osv.

Hele bogen er vandafvisende og kan ligesom Calazos andre kort derfor sagtens benyttes i regnvejr. Det er ikke tyvek (som kortene) og er derfor ikke lige så rivsikre, men det er også ok. Bogen kommer i et sikkert cover.

Outdooratlas Skåneleden har foruden selve stierne/Skåneleden også indtegnet shelters, bed & breakfast, busstoppesteder, vandrehjem, vandposter, toiletter, hytter, parkeringspladser, togstationer, badesøer og meget mere. Alt sammen så du kan planlægge din vandretur på Skåneleden ned til mindste detalje.

Under hver del-led finder du dagsetaper med kilometertal og hvilken side i atlasset, du kan finde den enkelte etape på. Det gør det også let at planlægge weekendture, da du kan vælge de etaper, der passer til din kondition eller tid.

Jeg har også brugt atlasset til at finde nye og spændende områder, som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg er “kort-nørd” og kan bladre noget igennem og studere hvert af de 60 kort ned til mindste detalje. Det tog mig nok længere tid at komme gennem denne end andre almindelige tekstbøger.

Jeg glæder mig til, at der kommer mange flere af disse i fremtiden. Det er virkelig guld for vandreren. Der går rygter om, at Danmark også snart får et outdooratlas.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.