Boganmeldelse Vandring og Friluftsliv

Det er blevet populært at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse af frihed. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele og kommer godt af sted?

Boganmeldelse Vandring og friluftsliv guide til oplevelser i naturen

Boganmeldelse

Vandring og friluftsliv giver svarene på det hele – både de grundige anvisninger til forberedelserne og de små tips og gode råd, der tilsammen gør, at man får den bedste oplevelse i naturen. Forfatteren er Mette Mortensen, der bl.a. har deltaget i "Alene i Vildmarken" på DR, men hun er så meget mere end det.

Udgangspunktet er at give læseren de basale færdigheder, der skal til for trygt og sikkert at kunne opholde sig, vandre og overnatte i det fri, og man rustes til at vurdere egne behov og kunne pakke og indstille sin rygsæk derefter.

Bogen gennemgår de forholdsregler, der er nødvendige, hvis man skal holde sig mæt, varm og tør i naturen, og giver input og viden til at vælge det rette friluftsudstyr, som netop passer til den enkeltes behov. Der gives også svar på, hvad man fx har brug for, når man på egen hånd skal finde vej med kort og kompas, når man skal tænde bål og lave mad, hvis man får en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad der ellers er af små udfordringer.

Grundig og inspirerende manual til den spændende fase, hvor man hjemme i sofaen gør drømmene konkrete.

Bogen koster 229,95 og kan bl.a. købes her: https://muusmann-forlag.dk/vandring-og-friluftsliv/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.