Boganmeldelse Rejser med Karen og Dino i Vildmarken

Hvis du vil læse højt for dit barn, have følelsen af at være på tur og samtidig hygge dig, få inspiration og ideer til planlægning af fremtidige ture med dit barn, så er bogen bestemt anbefalelsesværdig!

boganmeldelse rejser med karen og dino i vildmarken

Bog af Erik B. Jørgensen

Efter at have læst den lille bog af Erik B. fra samme tur, besluttede min datter og jeg at vi ville ønske os hele bogen. Jeg har selv vandret turen og padlet Kalix Älven, så jeg kan livligt leve mig ind i Karens og Eriks oplevelser. Det bedste er dog: Det kan min datter også. Hun har været med på mange ture, men ikke længere end en weekend. Til sommer skal vi endelig af sted på en længere tur sammen. ”Rejser med Karen og Dino i vildmarken” får dig og dit barn til at føle jer på tur sammen og jeg har aldrig oplevet en bog, der har givet min datter og jeg så meget interaktion. Vi når ikke at læse meget, før snakken går, spørgsmålene kommer frem og inspirationen blomstre.

Bogen indeholder alt fra forberedelsen, tanker og ærlige oplevelser til udførlige pakkelister med grej, mad osv.
Derudover er der gode råd til friluftsture med børn (og dyr), som bestemt er noget andet, end at have vennerne med ud.
Du kan derfor også bruge bogen til din egen planlægning.

Jeg vil derfor give mine bedste anbefalinger til dig der selv har børn og som læser højt om aftenen. Bogen er fantastisk beskrivende og meget lærerrig (for både dig og dit barn), så I får meget mere end en ”godnathistorie”.

”Rejser med Karen og Dino i vildmarken” koster 172,- og kan bl.a. købes her som e-bog: https://www.bog-ide.dk/produkt/1632414/erik-b-joergensen-rejser-med-karen-og-dino-i-vildmarken-e-bog/2475747

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.