Boganmeldelse The Ultimate Hang 2

The Ultimate hang er nu udkommet i en version 2 og den har vi glædet os til. Den første var en rigtig god hængekøje-guide, så spørgsmålet er om 2’eren også er?

the ultimate hang 2

Da jeg læste 1’eren, var det i et sommerhus i Sverige. Jeg fandt en masse inspiration og havde taget min DD Frontline med, som jeg kunne dimse med (modificerer osv.). Det var nørde-hygge på højt plan og selvom mit niveau var lidt højere en det bogen henvender sig til, fik jeg stadig noget ud af den. Så kort sagt er The Ultimate Hang 1 en rigtig god bog til begyndere i hængekøje.

The Ultimate Hang 2

Desværre blev den læst meget hurtigt. Jeg troede at “2” betød en efterfølger, som det vel normalt gør? Det er det bare ikke. Det er en opdatering af 1’eren. En opdatering der gentager sig selv til døde og kun har lidt nyt indhold. Forventede du som mig en efterfølger, så bliver du altså slemt skuffet. Titlen er forkert. Darek burde havde opdateret 1’eren og genudgivet den. Jeg havde nok købt bogen alligevel, men jeg havde ikke været lige så skuffet.

1’eren var faktisk bedre. 2’eren er, for mig, meget mere rodet og det er svært at gennemskue om han taler om noget nyt eller om det er en omformulering af noget man har læst. Den hopper rundt i emnerne og de sjove tegninger halter efter og forsøger at holde styr på det hele. 1’eren var “no bullshit” udgaven, der kort og præcist forklarede begreber, inspirerede og gav god viden.

Hvis du har 1’eren, så vær glad for den og vent eventuelt på en efterfølger (der sagtens kan laves). Du skal ikke købe 2’eren - det er spil af tid, papir og penge. Har du den ikke, så køb 2’eren.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.