Podcast om bål i regnvejr

Lyt til vores podcast om hvordan, man starter et bål i regnvejr. I stedet for at læse eller se video, kan du have os i ørene, når du pendler eller blot vil slappe af, væk fra skærmene

Lyt til vores podcast om hvordan, man starter bål i regnvejr. 

podcast om friluftsliv og vandring

Podcast om bål

I første episode taler vi om bålet i regnvejr. Der er en verden til forskel om der er vådt, eller tørt brænde, til rådighed i naturen. Vi oplever at mange simpelthen ikke ved, hvordan man starter et bål, holder gange i det, eller hvad god båletik er. Derfor starter vi ud med en podcast om bål i regnvejr, i denne grå og våde tid.

Del meget gerne!

Du må meget gerne dele vores podcast med en ven eller gruppe, som elsker friluftsliv. Podcasten udkommer hver uge, så der er masser af viden, hygge og friluftsliv at hente.

Jeg håber at I vil tage rigtig godt imod denne podcast (som I også plejer at gøre!), og sammen med gæsterne og mig, vil nyde lidt hygge.

Hvor finder jeg podcasten?

Øverst på denne side, har jeg lagt en afspiller, der automatisk viser alle episoder. Herfra kan du blot klikke på "PLAY" ikonet og lytte med, men du kan selvfølgelig også finde podcasten der hvor du lytter mest til podcasts. Du kan også holde øje med Outsite hvor vi slår alle episoder op.

Lyt til Outdoorakademiet på Spotify

Lyt til Outdoorakademiet på iTunes

Lyt til Outdoorakademiet på Google

RSS-feed her

Outdoorakademiet

Lyt til vores andre podcasts her: https://www.outsite.dk/outdoor-magasin/medier/podcast