Hold varmen ved bålet

Hold varmen ved bålet med hjælp fra strålevarme og et godt opbygget bål. Hvis du opbygger bålet rigtigt, kan du holder varmen selv i minusgrader, og det kræver ikke usigelige mængder brænde. Vi ser også på hvordan du holder bålet gående hele natten.

hold varmen om bålet

Hold varmen udenfor med bål

Om du overnatter i telt, shelter, hængekøje, tarp eller andet, kan du sagtens holde varmen om bålet, selv i meget kolde temperaturer. Det kræver dog lidt teknik, men så er det heller ikke værre. Du skal ikke fælde hele skoven at fyre af, og et varmegivende bål har også andre fordele, end “bare” at give varme.

Denne artikel fortsætter for x-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

Rigtig god fornøjelse og husk at være tålmodig, og byg bålet rigtigt op - det betaler sig i sidste ende.

Andre artikler i serien om bål

Gode optændingsmaterialer til bål: https://outsite.dk/tips-og-tricks/laering-om-friluftsliv/baal/975-optaendingsmaterialer-til-baal

Start et bål i regnvejr: https://outsite.dk/tips-og-tricks/97-bal/973-start-et-bal-i-regnvejr 

E-learning

Vi har startet vores helt nye E-learning op, hvor OutsiteX medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler...

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-lerarning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.