DIY Soveposesnor

Med denne lille tilføjelser giver du din sovepose et personligt præg. Et DIY projekt der gør det lettere for dig, at åbne og lukke din sovepose.

soveposesnor

DIY Soveposeprojekt

Ikke alle soveposer kommer med en snor i lynlåsen: det er noget, jeg selv sætter pris på at have. Men en snor, som er let at finde i mørke, kan gøre det lettere at lufte ud, stå op og krybe i soveposen. Og har du og din turmakker ens soveposer, er det også en let måde at identificere, hvilken der er din.

diy sovepose projekt

Når du sætter en snor i lynlåsen, er det bedst at føre snoren ind og på kryds, så trækket bliver jævnt i glideren, og så du er sikker på at trække i selve glideren, sådan som den er designet til at fungere.

snor i soveposens lynlaes

Vælg hvor lang, du ønsker, at din snor skal være, og begynd fletningen der fra. Jeg har valgt en simpel makerame-fletning, som bliver en flad fletning. Dan en løkke med den ene tamp, og lad tampen løbe over midten. Dan en løkke med den anden tamp, og før den under midten.

Hver tamp skal nu igennem den modsatte løkke.

beste lynlaas til sovepose

Klip af og smelt enderne med en lighter.

diy outdoor projekt

Her er et par eksempler på soveposesnore, men du kan vælge lige, hvad der passer dig bedst.

Skribent
Jeg er en friluftsmand med bankende hjerte for Norden! Jeg håber at kunne inspirere og hjælpe folk i gang med at komme ud og finde deres eget Eventyr i norden. Følg mig på instagram@eventyrinorden eller facebook.com/Eventyrinorden