Bålmad og frysetørret mad
Summit To Eats Salmon and Broccoli pasta er klart min favorit, når det kommer til frokost på vandretur. Retten er let, fylder ikke i maven og giver god energi.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Bålopskrift på vores populære Outsitegryde, der er en lækker gryderet, der kan forberedes i Dutch oven eller en Potjie pot. Lækker at lave over bålet, når der er tid til hygge, f.eks. på shelterpladsen.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Mac & Cheese eller Makaroni med 3 oste og flamberede nyretapper, lavet på Primus gasbrænder, er et rigtig god ret til shelterturene, eller på vandreture med plads til lidt luksus.
- Detaljer
- By Lars Thomsen
Trail Organic Food Pasta Bolognese er en frysetørret ret, lavet af en forholdsvis ny dansk producent. Med gourmet og organiske råvare i højsædet, har jeg glædet mig til at prøve Trails retter.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Bålopskrift på tarteletter som du kan lave på shelterturen, køjeturen eller andet friluftsliv. Tarteletter er lette at lave over bål og hyggelige.
- Detaljer
- By Lars Thomsen
Lækker bålopskrift på Hammerstew. Lav maden over bål på din sheltertur eller anden friluftstur, hvor hyggen er i højsædet og bålmaden skal være god og mættende.
- Detaljer
- By Lars Thomsen
Medister på bål ser ikke luksuriøst ud og er måske ikke så insta-egnet, men hold nu op det smager godt, og passer perfekt til bål - og så er det let og hurtigt at lave.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Hvis du ompakker din frysetørrede mad, sparer du for det første plads i rygsækken, for det andet slipper du for masser af skrald på vandreturen, og endelig er der nul opvask.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Vi ser på de forskellige frysetørrede retter, du kan have med på dine vandreture. Der er mange typer frysetørret retter, hvor vi har testet de billige og de dyre.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Bonzo er et nyt og meget spændende dansk brand, der bl.a. laver mad, til vandring. I denne artikel tester vi Bonzo boeuf Bourguignon, på en vandretur.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Gløgg over bål er flydende hygge, hvor duften spreder sig, sammen med varmen fra bålets flammer. Det er ikke svært at lave fra bunden, og du kan forberede det meste hjemmefra. Vi har modtaget dette julekort fra Nordisk Outdoor, der med denne opskrift ønsker god jul.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Adventure Menu er et tjekkisk firma, der laver mad til friluftsliv og vandreture, men det er ikke frysetørret. Det kan give afveksling på længere vandringer. Tandoori Quinoa er vegetarisk.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Hvordan tørrer man mad til vandreturen? I en dehydrator eller ovn, og er det let at tørre mad til vandring? I denne artikel og video, ser vi på tørring af mad.
Se vores foredrag her
- Detaljer
- By Christian Milbo
Det behøver ikke altid at være det helt store kulinariske køkken, man hiver med ud i naturen. Det kan bestemt også være simple råvarer, der bliver grillet over bål, tilsat salt og peber.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Buddha Bowl er meget alsidig, forholdsvis let at lave, smager himmelsk og ser ret godt ud. Så kan man jo næste ikke kræve mere.
- Detaljer
- By Christian Milbo
Opskrift på en æbleflæsk-inspireret gryderet lavet over bål på en dutch oven. En nem ret, der kan forberedes hjemmefra, men som også er overkommelig at lave fra bunden derude.
- Detaljer
- By Heidi Ritterbusch & Christian Milbo