Test af Bonzo boeuf Bourguignon

Bonzo er et nyt og meget spændende dansk brand, der bl.a. laver mad, til vandring. I denne artikel tester vi Bonzo boeuf Bourguignon, på en vandretur.

bonzo mad til vandring

Luksusmad til vandreturen

Noget nemt, der smager virkelig godt, og der er let at lave, og det må ikke være frysetørret.

Vi har været så heldige at prøve Bonzos retter. Bonzo er et nyt dansk brand, der bl.a. laver frysetørret retter og One Pot retter. Det er der jo også mange andre der gør, men Bonzo vil noget andet. De lækre råvarer fra øverste hylde, være fri for konsevering men stadig med lang holdbarhed og smage himmelsk. Det påstår de i hvert tilfælde selv, så det er jo interessant, om det så også passer? Læs mere om Bonzo her...

Men først - mad på glas? Til vandreturen?

Bonzo har også andet mad end på glas. Se f.eks. deres spændende One Pot retter (frysetørret) her: https://bonzo.dk/shop/?swoof=1&pa_produktkategori=one-pot 

Men jeg har med vilje startet med Bonzo boeuf Bourguignon, da jeg synes det er interessant, om det holder at have med, på tur. Altså ikke selve indpakning af glas... Faktisk var glasset kun med, for billedet skyld og fordi jeg vidste, at jeg kunne komme af med glasaffald ved shelteret.

luksusmad paa vandreturen

Det jeg ville have gjort var, at ompakke maden før turstart. Ned i en frysepose eller kogepose, og afsted. Lettere kan det da ikke være? Og du slipper for indkøb, en masse opvask og at have en masse bålgrej med.

Test af boeuf Bourguignon

Jeg hælder boeuf Bourguignon i en Trangiagryde (retten kan også laves på en Jetboil MiniMo eller MSR Windburner), og sørger for, at retten ikke får direkte flammer fra bålet. Jeg rører jævnligt rundt og er sikker på, at retten ikke brænder på i bunden. Og det er faktisk ikke svært. I selve opvarmningen vinder Bonzo altså en fin score, da maden er let at lave, og ikke brænder på så let. Vi skal dog også lige have lavet kartoffelmos ved siden af, men det er jo også nemt (ikke fra Bonzo, men du kan få lækkert kartoffelmos, der er en ret i sig selv, hos dem).

Men hvordan smager det så?

Rigtig rigtig godt. Og ikke nok med det så er råvarer også stadig råvarer. Gulerødderne er stadig med konsistens og ikke udkogte/smattet, kødet er lækkert, sovsen smager godt. Jeg kan nævne sætninger som "Hold kæft det smager godt", "Det er da scoremad" o.s.v. fra testpersonerne. Alle er enige om, at det er en lækker ret, de gerne vil have med en anden god gang.

Konklussionen

Har du lyst til at have noget let med ud, der kan holde sig længe i skabet, indtil du skal bruge det, er let at lave og smager himmelsk? Tja Bonzo kan så være dit valg. Deres webshop fungerer rigtig fint, så du skal ikke engang rejse dig, for at få fat i det. Du skal evt. ompakke, hvis du vil sparer lidt vægt, og ellers opvarme retten. Til en sheltertur vil jeg anbefale ikke at ompakke.

Kort sagt glæder vi os til resten af Bonzoretterne, der står i skabet og venter på os.

nyt dansk brand med mad til vandreturen bonzo

Vil du se Bonzos sortiment af mad, så klik her: https://bonzo.dk/shop/ 

Outsite har ikke fået penge for at lave artiklen, og vi må sige hvad vi vil. Outsite har fået et gavekort af Bonzo, efter aftale om test, og vi har også selv lagt penge i kassen, for at få lidt flere retter med.Vi skriver derfor vores ærlige mening, og tjener ikke penge på salg til dig. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.