Medister på bål

Medister på bål ser ikke luksuriøst ud og er måske ikke så insta-egnet, men hold nu op det smager godt, og passer perfekt til bål - og så er det let og hurtigt at lave.

medister på bål

Medister på bål

Vi har skrevet om hurtigt bålmad før. Vi skal nemlig ikke glemme det hyggelige og lette, der er godt at lave på bål. Det behøver ikke koste en formue, kræve alverdens bålgrej og tage en hel dag at lave.

Derfor: her er inspirationen til medister over bål.

Det skal du bruge af bålgrej

Bålgryde
Bålpande
Køkkenredskaber

bålmad medister

Indkøbsliste

Medister
Kartofler
Smør
Evt. gulerødder

Du kan toppe retten med en gang grønt oven på medisteren, der får retten til at stå bedre frem, på sociale medier - det gad vi dog ikke - Det skulle jo være hurtig og hyggelig bålmad.

Fremgangsmåde

Kog medisteren i gryden
Når den er kogt, læg den på den forvarmede pande med smør
Læg kartoflerne i gryden
Gem noget smør til sidst, der bruges som smør

Når kartoflerne slipper en gaffel er de færdige. Medisteren må gerne få flot brun farve, hele vejen rundt. Læg til sidst en passende klump smør ved medisteren. Smørret bruger du som sovs. Velbekomme!

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.