Medister på bål
Vi har skrevet om hurtigt bålmad før. Vi skal nemlig ikke glemme det hyggelige og lette, der er godt at lave på bål. Det behøver ikke koste en formue, kræve alverdens bålgrej og tage en hel dag at lave.
Derfor: her er inspirationen til medister over bål.
Det skal du bruge af bålgrej
Bålgryde
Bålpande
Køkkenredskaber
Indkøbsliste
Medister
Kartofler
Smør
Evt. gulerødder
Du kan toppe retten med en gang grønt oven på medisteren, der får retten til at stå bedre frem, på sociale medier - det gad vi dog ikke - Det skulle jo være hurtig og hyggelig bålmad.
Fremgangsmåde
Kog medisteren i gryden
Når den er kogt, læg den på den forvarmede pande med smør
Læg kartoflerne i gryden
Gem noget smør til sidst, der bruges som smør
Når kartoflerne slipper en gaffel er de færdige. Medisteren må gerne få flot brun farve, hele vejen rundt. Læg til sidst en passende klump smør ved medisteren. Smørret bruger du som sovs. Velbekomme!