Growers Cup

Growers Cup - Kaffekande på pap

De fleste af os kender dem nok - Growers Cup. Men vidste du, at Growers Cup er et dansk firma? Det er gourmetkaffe til din vandretur eller en sjov gimmick i hverdagen. Man bliver altid lidt misundelig, når en anden hiver den op af rygsækken og man selv må "nøjes" med pulverkaffe. Men så er det jo godt at der er mere end én kop i en pose, og måske den anden deler? Growers Cup fylder og vejer meget mere end pulverkaffen, men der er faktisk store fordele med mere end den gode kaffe og vi har selvfølgelig lavet en video.

Growers Cup fakta

Dansk firma
Ca. 12 forskellige kaffeprodukter
Ca. 8 forskellige theprodukter
Fair Trade og organisk kaffe
Bliver solgt i 12 lande - herunder de Skandinaviske, U.S.A, Sydkorea, Japan osv.

Har du en favoritsmag, så del den gerne med os i kommentarfeltet.

Growers Cup video

Growers Cup på vandreturen

Posen fylder og vejer mere end hvis man kun tager pulverkaffe med. Nogle supplerer pulverkaffen med lidt god kaffe om aftenen, nogle gør den lidt mere irsk - for hyggens skyld. På billedet kan du se hvordan en pose ser ud inden i.

hvordan virker growers cup

Og her kan du se hvordan du bruger Growers Cup:

hvordan bruger man growers cup

Praktisk (og alternativ) anvendelse

De færreste tænker over at de rent faktisk render rundt med noget praktisk ud over kaffen.
Når du er færdig med at drikke kaffe eller the, sidder du tilbage med en pose. Da der er plastik på, kan den ikke rigtig bare smides på bålet. Man kan så skære plastiktuden og plastikken indvendig af og så brænde affaldet - men! Du kan også bruge restproduktet kreativt:

Kaffegrums: 
Kaffegrums rengør faktisk rigtig godt (se videoen med et eksempel). Kaffegrums skurrer fedt og madrester af, og du sidder tilbage med en ren gryde og en ren tallerken, du ellers skulle bruge sæbe på. Brug dog IKKE kaffegrums på gryder og pander med slip-let (teflon). Det vil ødelægge belægningen. Du tager kaffegrums ud af posen og hælder i gryden/andet opvask, hælder meget lidt vand i bunden, og skurrer med toiletpapir/svamp/mos og voila - rent service! 

Kaffegrums (Alternativt):
Til de lidt mere alternative, sidder man nu med et magisk produkt i hånden. Du kan nu forudsige de videre færd i naturen eller måske afsige en dødsdom over dine vandrekammerater? Man kan spå i kaffegrums og hvorfor ikke prøve selv: http://natgeo.dk/spa-din-fremtid-i-kaffegrums-0 (that's right - National Geographic viser dig vejen!).

growers cup kaffemaskine paa pap

Posen:
Du sidder faktisk med den mest geniale affaldspose i hånden (se også videoen med eksempel)! Du tager din kniv og skærer hul i kaffefilteret og wupti! Du har nu en affaldspose. Foruden at kunne rumme ovenstående toiletpapir/svamp/mos, er der også mere plads til andet affald. Der er endda en zip-lukker i toppen, så affaldet ikke ryger ud. Som bonus er der sikkert stadig lidt kaffegrums tilbage i posen og kaffe fjerner dårlig luft. Det er godt for os der ryger, for skodderne vil ikke ligge og lugte i rygsækken, eller hvor man nu opbevarer posen.
Når du så kommer til en skraldespand eller fjeldstation, kan du smide det hele ud. Det er da smart.

Har du selv gode råd til hvad man kan bruge posen til, så skriv gerne i kommentarfeltet (alternativt som praktisk :).

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.