Orifo Sandwich

Italian style marinara

Rigtig let måltid! Åben posen og spis! Det kan ikke være lettere. Måske et alternativ til den lidt mere usunde chokoladebar, der ellers også er hurtig at hive op af hoftebæltets lomme. En langtidsholdbar sandwich i lufttæt pose, får måske allerede dit mundvand til at tørre ud, men dette mellemmåltid er alt andet end tør. Orifo rykkede hurtigt, da vi i efteråret spurgte om de ville sponsere mad til en ekspedition og de sendte alverdens sjove retter, deserter, feltrationer og meget mere. Vi testede selvfølgelig, for måske var der noget interessant og anderledes i "rigtig" mad på tur, fremfor det kendte frysetørret.

orifo sandwich italian marinada

Som allerede skrevet, er man lidt skeptisk, når man står med den lidt kedelige indpakning i hånden og skal til at spise. Når man åbner indpakningen, kan man høre de sidste samtaler fra fabrikken, fordi indpakningen er så forseglet. Anti-fugt posen tages ud og man oplever at al spyt i munden bliver suget ud, bare ved tanken om hvor tør en oplevelse der venter en.

Sådan er det bare ikke...

Man får sat tænderne i en noget anderledes oplevelse. Brødet virker frisk, blødt og er ikke tørt. Der vælter krydderier ud på tungen, som man prøver at rette hen imod det rigtige smagsløg. Vi var to der smagte denne og her er dommen:

Christian: man skal lige vende sig til smagen, men den er faktisk hel ok. Man skal have to tre stykker til et frokostmåltid, men som snack/mellemmåltid er den perfekt. 

Susanne: smagte af pizza, brødet var lidt kedeligt. Selve fylder havde en lækker smag. Groft brød ville gøre den rigtig god!

Skala 1 dårlig - 10 bedst.

Smag: 6

Vægt: 9

Pris: 7

Kcal: 320 

Vægt: 100 g.

Se fedtindhold osv. her...

Orifo har deres egen webshop. Italian style marinada koster 29,50,-

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.