Tørret kød opskrift

Opskrift med tørret kød og grøntsager

Du skal bruge:

  • Tørret kød
  • Tørrede grøntsager, f.eks svampe, peberfrugt og gulerødder
  • Krydderier efter smag - f.eks løgpulver, tørret hvidløg, salt, peber
  • Tomatpure
  • Lidt af en bouillonterning + vand
  • Lidt mælkepulver
  • Olie
  • Ris, pasta eller kartoffelmospulver

toerret koed og groentsager til vandretur opskrift

Sådan gør du

 

Kog ris eller pasta eller kartoffelmosen. Hold det varmt.
Svits grøntsagerne i lidt olie. Tilsæt krydderier efter smag.
Tilsæt tomatpure og kød. Lad det svitse lidt med.
Tilsæt vand og lidt af en bouillonterning - det skal ikke være suppe,
der skal bare være lidt væske, så kødet kan koge lidt.
Lad koge så længe, at kødet bliver rimeligt blødt.
Jævn sovsen med mælkepulveret.
OBS: Hvis du laver en ret med karry, så udelad tomatpureen.
Bland den varme sovs i tilbehøret og server.

Bon Appetit

Opskrift fra den gamle Outsite side, skrevet af Sabine 

Se hvordan du tørrer dit eget kød her: https://www.outsite.org/mad-til-vandretur-og-frysetoerret-retter/370-tor-dit-eget-kod

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.