Trek n Eat Pasta med Laks-Urte-Sovs

Trek 'n Eat - Pasta med Laks-Urte-Sovs

Madanmeldelse af Trek 'n Eats frysetørret ret, Pasta med laks-urte-sovs. Retten er både overraskende, let og med den behagelige mæthed som fisk giver. Men smager den godt?

trek n eat bedste ret

Søgen efter den bedste frysetørret ret

På en vandretur havde jeg 4 retter med som jeg satte op mod hinanden i en vs. test. En af retterne var fra Trek 'n Eat der viste sig at have vokset siden jeg smagte en ret fra dem sidst. Retten vandt dog ikke, men set ud fra prisen klarede den sig ret godt.

Efter testen var der en der anbefalede mig Pasta med laks-urte-sovs. Jeg var ikke helt sikkert, for der er mange ting der kunne gå galt:

1) jeg er kræsen hvad frysetørret retter angår
2) Jeg er ikke vild med fisk til aftensmad (elsker det til frokost)
3) Ville retten mætte tilstrækelig

I min søgen efter de perfekte frysetørret retter måtte den dog med, da der ikke var fisk på listen i forvejen.

Madanmeldelse af Pasta med laks-urte-sovs

Trek 'n eat - Pasta med laks-urte-sovs Pr. 100 gram
KJ/Kcal 1698/403
Protein 16,8 g.
Kulhydrater 56,3 g.
- Heraf sukker 9,8 g.
Fedt 12,2 g.
- Heraf mættede fedtsyrer 6,2 g.
Fibre 3,4 g.
Salt 2,3 g.
Pris 79,-

Når man åbner posen og kigger ned, ryger tanker tilbage til tiden med mosen og vandet frysetørret retter. Det ser ikke ud til at der er store stykker kød eller andet i retten og konsistensen er ret vigtig, når man spiser "astronaut-mad". Det er dog som lovet pasta med laks og derfor havde jeg ikke forventet store stykker kød. Det ville faktisk nok ødelægge retten. Både fordi man ikke selv ville skære 5x5 cm. kødstykker af laks og fordi retten så ville føles tung. Der er ikke andet for end at jeg må koge vand og se at dykke skeen ned i maden.

Tilberedning:

Brugsanvisning på dansk og det er jo bare at åbne toppen og hælde vand i. Hvor meget vand skal der så i? 300-noget ml. Hvordan måler jeg så det? Det er fint nok, for jeg koger bare 500 ml. så er der til kaffen eller opvask bagefter, men andre mærker har det lidt mere smart.

trek n eat pasta i laks urte sovs
Jeg dækker den frysetørrede mad med vand og åbner efter nogle minutter og tilsætter lidt mere vand, til konsistensen er fin. Man kommer godt rundt i hjørnerne når man røre med skeen og det er vigtigt! 

Smagsoplevelse:

Den første bid og retten vinder allerede point. Pastaen, laksen, sovsen og grøntagerne spiller rigtig godt sammen og skaber en lille eksplossion af smag i munden. Man sidder og smager efter på alle krydderierne og man kan ikke lade værre med at tænke "okay, det smager faktisk rigtig godt". Konsistensen er let og sovsen er cremet. Laksesmagen er frisk og krydderierne veltilpasset. Det er en af de få retter hvor jeg ikke skal tilsætte flere krydderier selv. 

Pris: 

79,-    Køb det evt. her...

Anmeldelse:

Trek 'n eat Pasta med laks-urte-sovs  Vurdering (fra 1, dårligt til 5, godt).
Smag  Stoevle 5
Konsistens  Stoevle 4
Godt krydret  Stoevle 5
 Tilberedning  Stoevle 1
 Pris  Stoevle 3

Retten kan klart anbefales. Den er nok bedst til frokost, men nydt til aftensmad med en skøn udsigt over en sø, ville bestemt heller ikke være af vejen. Eneste kritik er tilberedningen og prisen. Trek 'n Eat skal have bedre instruktion og markering inde i posen ("Hælg hertil vandlinje"). Vejledende pris på 79,- er sådan ok. 3 støvler er egenligt tilfredsstillinde og 79,- for en frysetørret ret der rent faktisk smager godt er fint. Generelt set er Trek 'n Eat lige 10 kr. for dyrt generelt set (på alle retter) og i forhold til andre mærker.

Et lille tip

Hvis du forebereder og spiser direkte af posen (hvilket spare opvask og vægten fra spisesæt), så har du måske oplevet at retten hurtig bliver kold. Især i koldere temperaturer vil retten hurtig miste varmen, da retten skal stå og hydrere i 5-8- minutter. 

optimus heat til trek n eat

Det er der dog råd for. Optimus har "Heat" der er en pose der holder retten varm i længere tid. Heat har også hul i siden, så du kan bruge den som pot cozy om din gryde. Det er ret godt tænkt. Optimus Heat koster 129,-

Optimus (og andre mærker) har også en ske som kan forlænges, så den både kan bruges til at røre rundt direkte i posen til den frysetørret ret og forkortes når du skal spise retten. Den udtrækkelige ske fra Optimus koster 75,-

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.