Mountain House Pasta Med Lasagnesauce

Madanmeldelse: Mountain House Pasta Med Lasagnesauce

Der er et hav af valgmuligheder indenfor frysetørret mad og en af dem er Mountain House. Vi har smagt deres Pasta med Lasagnesauce og kommer med vores vurdering af den frysetørret ret.

mad til vandretur

 

 

Frysetørret mad

Det er en jungle at vælge frysetørret retter og denne artikel er desværre ikke meget hjælp. For det første er det kun en ret, men jeg kan generelt tale godt om Mountain Houses retter. For det andet stopper Mountain House i Europa snart, og så kommer det til at hedde Summit to Eat.

Der er dog gode nyheder. Det er stadig samme firma bag begge produkter, nemlig European Freezedry. Retten ser ud til kun at skifte navn til Pasta Bolognaise og det er måske også mere Europæisk? Nogle af fabrikker ligger faktisk i Danmark. Utroligt nok ligger den ene nærmest i min baghave og hvis du ikke har set videoen fra vores besøg, så kig med her:

Pasta Bolognaise

Fjern antifugt dimsen fra posen, fyld vand lidt under linje B trods foreskrevet til linje A ellers blier retten for smattet.

Der er sjovt nok sparet på pastaskruer i retten. Måske fylder de for meget? Tag derfor selv nogle med, hvis du vil have retten til at fylde mere. Du kan eventuelt koge nogle hjemmefra og tilsætte retten, så du ikke skal til at spile gas på det på din tur.

Som altid med Mountain House er retten velkrydret, men tilsæt selv salt og peber. Det er en ting som Mountain House holder fast i: Salt og peber behov er meget individuelt, så det tilsætter de ikke. Det er nu også fint nok. Jeg er (desværre) et saltøre, så jeg ville alligevel supplerer.

pasta med lasagnesause

Selve retten er fin og kødsovsen har en fin konsistens. Løgnes bitterhed sætter sig ude i siden af munden, mens den bløde krydderblanding og kødets mildhed er midt i munden. Mens man tygger kommer gulerøddernes sødme liiidt frem, men det er ikke meget. For at gøre retten endnu bedre kan du evt. tage revet ost med.

Dommen

Stoevle 3

Ikke den bedste ret fra mountain House, men den er heller ikke ringe. Med et glas rødvin kunne man sikkert godt tænke på den italienske strand med long drinks serveret på strandstolen og oreganoen og timianen i retten hjælper også lidt på det.
I fjeldet ville den være fin på en af de første dage eller hvis man vil have en let ret til frokost på en weekendvandretur. Prisen på 59,- er bestemt fin.

Retten ryger op på 3,5 støvler og det er bestemt ikke uspiseligt. Du kan f.eks hapse de sidste dråber Mountain House her, før de lukker ned og takker af i Europa...

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.