Test af Optimus (H)eat

Skal din frysetørret ret holdes varm, også efter den har trukket, så er Optimus (H)eat løsningen. Isolationsposen kan også bruges som "tallerken" og håndvarmer. 

test af optimus heat insulation pouch

Optimus (H)eat

Isolationspose af neopren der passer til alle frysetørrede retter. Ideen er at du sætter posen med mad ned i Optimus (H)eat og hælder  kogende vand i. Herefter lukker du posen og lader det trække. Når maden er klar (efter 8-10 minutter), er maden stadig varm. 

Isolationspose/Cozy Optimus (Heat)
Vægt 77 gram
Størrelse 20 x 17,5 cm.
Materiale Ethylenvinylacetat (øhm.. neopren...)
Pris 129,- 

Testen

Vi er på vintervandretur ved Raslången og det er koldt. Jeg har frysetørret mad med og jeg er lidt træt af at maden når at blive kold før jeg skal spise. Derfor har jeg denne gang Optimus (H)eat med. 
Før maden bliver færdig opdager jeg at der er "muffe" indbygget, så det er bare at komme de kolde fingre ned og få varmen - smart!

optimus heat

Når maden er færdig er den stadig varm, så Optimus (H)eat gør præcis det den skal. 
Næste test er på fjeldtur, hvor det godt kan blive koldt, men også fordi jeg skal teste en "ikke så meget skrald og opvask" teori. Mere om det senere. 

cozy til frysetoerret mad

Her, i 4-10 grader er den så effektiv at jeg skal puste på maden for ikke at brænde mig på tungen. Det er et luksusproblem og ydermere bruger jeg muffen en enkelt gang. 
Foruden isolation og varme, kan Optimus (H)eat også bruges til opbevaring. På fjeldturen bliver den brugt til kaffe, mælkepulver, salt, pepper, spise ske og brænder. En elastik kan lukke pose så tingene ikke glider ud i rygsækken. 

 Stoevle 4

Optimus (H)eat gør hvad den skal og mere til. Prisen er lidt pebberet, så det trækker 1 stjerne ned. Der er ikke andet at skrive end, at isolationsposen kommer med på rigtig mange ture fremover.

Se mere hos SpejderGear der forhandler (H)eat: http://spejdergear.dk/shop/optimus-heat-insulation-2665p.html

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.